FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"u hrvatskoj ću tražiti doktore"

Roy Nelson provokacijama pokušava ući u glavu Cro Copa i ponovno igra na kartu dopinga

Roy Nelson pokušava ući u glavu Mirka Filipovića svega nekoliko dana prije velikog revanša.

Roy Nelson masira trbuh (Screenshot)

U noći sa subote na nedjelju, od 4 sata ujutro, GOL.hr donosi vam veliki revanš Mirka Cro Cop Filipovića i Amerikanca Roya Nelsona na Bellatorovom 216 eventu u Uncasvilleu. Riječ je o revanšu meča koji se dogodio prije sedam i pol godina, kada je na UFC-u 137 Nelson nokautirao Filipovića u 3. rundi.

Nekoliko dana prije borbe borci odrađuju medijske obaveze, koje američki borac koristi za dodatnu provokaciju Cro Copa. Podsjetimo, Njih dvojica trebali su se boriti lani u svibnju, ali je Filipović morao otkazati meč zbog ozljede, a potom i operacije koljena. Cro Cop se četiri mjeseca kasnije vratio i odradio borbu u Rizinu, što mu je bila deveta uzastopna.

"Mislim da Mirko nije izgubio 3 ili 4 godine. Cro Cop se vratio i ima nevjerojatan niz, no ne znam što je razlog tome. Nakon što se zbog ozljede povukao iz naše prvotne dogovorene borbe imao je novu borbu, odradio je operaciju i rehabilitaciju, i to sve u samo četiri mjeseca. Mislim da bi njegovi liječnici trebali doći ovdje u NFL (američki nogomet) i pomoći dečkima koji imaju problema s koljenima. Možda bi se mogli vratiti nakon tjedan dana", rekao je sarkastično Nelson, a prenio fighsite.hr.

Kao i Cro Cop, Nelso je dobi pitanje o eventualnoj mirovini, pogotovo u slučaju poraza.

"Ukoliko me pobijedi, neću se umiroviti. Samo ću otići u Hrvatsku i pronaći si dobre doktore", još je jednom zlobno komentirao Nelson.

Podsjetimo, Cro Cop je već imao problema s korištenjem dopinga, pa je i to dodatni povod što ga američki borac gotovo pri svakoj izjavi provocira.

Snimku cijelog Bellator 216 eventa možete pogledati u nedjelju na Novoj TV u večernjem terminu. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider