FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakva kontra

VIDEO Rizin: Brutalan nokaut za samo sedam sekundi!

Na Rizinovoj borilačkoj priredbi u Japanu vidjeli smo i ekspresni nokaut nakon samo sedam sekundi borbe.

Zbog ograničenih prava prikazivanja borbe mogu gledati isključivo posjetitelji s područja Republike Hrvatske. Hvala na razumijevanju.

Japanski navijači bili su oduševljeni početkom borbi na Rizin 4 večeri u muškom dijelu konkurencije. U uvodnoj borbi, uoči početka World Grand Prix programa, Charles 'Krazy Horse' Bennett nokautirao je Brazilca Minora Kimuru za samo sedam sekundi!

UKLJUČI SE U LIVE STREAM: Mirko Filipović u borbi za Rizin Grand Prix!

Nokautirani Brazilac krenuo je agresivno na Amerikanca te pokušao letećim koljenom ostvariti brzi kraj, no dobio je kontru kojom je srušen na pod. Bennett je na tlu završio borbu te je počelo ludo slavlje za koje je kasnije rekao da je bilo puno napornije od same borbe.

'Krazy Horse' Bennett je inače 36-godišnjak koji se borio i u starom Prideu, a posljednjih se godina većinom neuspješno bori po manjim organizacijama diljem svijeta. Poznat je kao 'zločesti dečko' kojem noći provedena iza rešetaka nisu strane.

U prvoj borbi večeri iz World GP dijela programa Poljak Szymon Bajor slavio je protiv Litvanca Teodorasa Aukštuolisa jednoglasnom odlukom sudaca i tako se plasirao u četvrtfinale koje je na rasporedu 29. prosinca.

Drugi četvrtfinalist postao je sjajni iranski hrvač Amir Aliakbari kojem se predviđa uspješna MMA karijera. Tehničkim nokautom svladao je Brazilca Almeidu kojeg je nakon rušenja završio na podu. Rus Valentin Moldavsky bio je bolji od Šveđanina Karla Albrektssona nakon odluke sudaca što mu je donijelo prolaz u drugi krug.

Dalje se plasirao i prošlogodišnji finalist Čeh Jiří Procházka koji je nakon odluke sudaca slavio protiv Libanonca Taniosa. Na isti način u četvrtfinale se plasirao i Baruto Kaito, estonski gorostas, bivši sumo hrvač koji je na vaganju imao 180 kg. On je svladao japansku legendu Kazuyukija Fujitu koji uskoro slavi 46. rođendan.

Rezultati borbi Rizin World Grand Prix, 1. kolo:

Grand Prix: Baruto Kaito pobijedio Kazuyukija Fujitu - jednoglasna odluka

Grand Prix: Jiří Procházka pobijedio Marka Taniosa - jednoglasna odluka

Grand prix: Valentin Moldavsky pobijedio Karla Albrektssona - jednoglasna odluka

Grand Prix: Amir Aliakbari pobijedio Joãoa Almeidu - tehnički nokaut

Grand Prix: Szymon Bajor pobijedio Teodorasa Aukštuolisa - jednoglasna odluka

Daron Cruickshank pobijedio Andyja Souwera - gušenje

Asen Yamamoto pobijedio Kizaemona Saigau - odluka sudaca

Charles 'Krazy Horse' Bennett pobijedio Minoru Kimuru - nokaut

Kanako Murata pobijedila Kyu Bataru - jednoglasna odluka

Gabi Garcia pobijedila Destanie Yarbrough - poluga na ruci

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider