FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
uskoro slijedi potvrda borbe?

Rezerviran borilački hram za potencijalno najveći meč stoljeća!

Još jedan korak bliže ostvaren je u realizaciji potencijalne borbe stoljeća između Floyda Mayweathera i Conora McGregora

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borba u koju su mnogi sumnjali, a koja bi mogla biti najveća u povijesti, napravila je još jedan veliki korak ka svome ostvarenju. Conor McGregor i Floyd Mayweather mogli bi se naći u ringu već u lipnju ove godine!

Borilački portal FloCombat objavio je vijest da su mu bliski izvori potvrdili kako je najveća dvorana predviđena za najveće borbe, T-Mobile Arena u Las Vegasu, rezervirana za 10. lipanj, odnosno za povratak Floyda Mayweathera u ring. S obzirom da je američki boksač prije nekoliko dana objavio da izlazi iz mirovine samo zbog meča s Conorom McGregorom, jasno je da se njegov povratak povezuje upravo s irskim UFC borcem.

Vijest koju je objavio portal ne znači da će sa sigurnošću doći do obračuna dvojice sjajnih boraca, ali nas dovodi korak bliže tom mega-spektaklu.

Prema posljednjim informacijama Mayweather je spremio ugovor za McGregora koji sada mora riješiti administrativne probleme s UFC-om, s kojim je ugovorno vezan i ne smije bez njihovog znanja samostalno dogovarati nikakve borbe. Za pretpostaviti je da će UFC biti zainteresiran za ovu potencijalnu "borbu stoljeća" kako ju mnogi nazivaju, no treba ipak pričekati riječi prvog čovjeka najpoznatije MMA organizacije - Dane Whitea.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider