FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Počivao u miru

Preminuo kick-boks trener i jedan od utjecajnijih Bad Blue Boysa

Mislav Vučetić Kure preminuo je u noći s nedjelje na ponedjeljak.

BBB-i na treningu Dinama (Foto: Boris Šćitar/Pixsell)

U noći s nedjelje na ponedjeljak preminuo je Mislav Vučetić koji je bio poznat pod nadimkom Kure.

Riječ je o kick-boks treneru koji je ujedno bio i jedan od utjecajnijih Bad Blue Boysa.

Upravo je Vučetić bio taj koji je na treningu Dinama držao motivacijski govor igračima i stručnom stožeru uoči utakmice kvalifikacija Lige prvaka protiv grčkog AEK-a.

Trenerskim poslom se bavio u klubu Pitbull iz Zagreba.

Od Vučetića se emotivnom objavom na Facebooku oprostio Thomas Bauer, nekadašnji istaknuti član BBB-a.

"Otišao je Kure. Jedan od najvećih Boysa ikad. Naše “upoznavanje” bio je sukob na tribini pred više od 20 godina. Što naravno ne bi dobro završilo za mene jer je Kure oduvijek bio jak kao bik. Iz tog je kasnije izraslo nekaj sasvim drugačije - odnos poštovanja, prijateljstva, pa čak i poslovne suradnje. Malo ljudi zna, sve ove godine Kure i ja smo se dopisivali kao neka dva geeka ili feminizirana trinaestgodišnjaka. Sada sam pregledavao sve te tisuće poruka i imam osjećaj kao da mi je šleper na plećima. Koji je to genijalan i svestran lik bio! Kako je kužio stvari. Koliko toga je znao! Zahvalan sam jer sam na taj način upoznao i njegovu intelektualnu i duhovnu stranu koju su znali vjerojatno samo oni najbliži", napisao je Bauer i zaključio:

"Hvala ti Kure na svemu što si napravio za Grupu, Klub i Grad. Sada odlaziš na neko bolje mjesto zajedno s hrvatskim braniteljima koji su bili tvoja najveća inspiracija i ljubav.  Počivaj u miru. Sućut obitelji, prijateljima, tribini, kolegama i borcima koje je trenirao i svim obožavateljima tog stvarno posebnog tipa. Jedno je sigurno, više nikada nećemo imati lika kao Kure."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider