FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Borba za pojas

Poznate cijene ulaznica za Plazibatov meč karijere

Plazibat se 17. lipnja u Rotterdamu bori za titulu privremenog prvaka sa Tariqom Osarom, a sada su u prodaju puštene i ulaznice za taj event.

Antonio Plazibat (Foto: DNEVNIK.hr)

Antonio Plazibat će nakon niza sjajnih nokauta protiv Adegbuyia, Khababeza i Catinasa napokon napasti pojas Gloryjeve teške kategorije. Doduše, riječ je o privremenom pojasa koji Plazibat napada jer je trenutni prvak, Rico Verhoeven, zadobio tešku ozljedu koljena od koje se i dalje oporavlja.

Event Glory: Collison 5 održati će se 17. lipnja u Rotterdamu, a protivnik Plazibata biti će Nigerijac Tariq Osaro. On je svoje mjesto kao izazivača za pojas osvojio na eliminacijskom turniru četvorice, nokautiravši Jahfarra Wilnisa i Murata Ayguna.

Rotterdam će tako na nekoliko dana postati pravo mjesto okupljanja hrvatskih navijača. Naime, 14. lipnja Hrvatska nogometna reprezentacija igra polufinalnu utakmicu protiv Nizozemske, a potom ćemo u borbu za prvo ili treće mjesto 18. lipnja, dan nakon Plazibatove borbe.

Kako se sve idealno poklopilo da na borbu dođu i navijači kojima to možda nije primarni razlog dolaska u Rotterdam, možemo očekivati znatnu podršku koju će u areni uživati naš borac.

Sam Plazibat je naglasio kako postoji mogućnost da će mu na meč karijere doći i Vatreni, što će sigurno biti posebna motivacija za Splićanina.

''HNS i reprezentacija pozvani na meč, njih svi prate, a ja ću se ogrebati“ rekao je Plazibat i tako pozvao naše reprezentativce i navijače da u što većem broju dođu na njegov meč

Cijene ulaznica podijeljene su u više kategorija, ovisno o poziciji i sektoru za koji se odlučite. One najjeftinije iznose 35 eura i nalaze sa na najvišim mjestima na tribini. Za one koju su spremi izdvojiti nešto veći iznos kako bi vidjeli ovaj spektakl, ostale ulaznice kreću se od 80 pa sve do 425 eura, dok su one najskuplje tik uz ring i iznose 750 eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider