FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
U whiteovu gnijezdu

Stručni komentator Nove TV o ludoj, ali logičnoj ideji predsjednika UFC-a: ''Kao u filmu Brucea Leeja''

Dana White je došao na ideju kao iz kakvog borilačkog filma...

Svijet sporta miruje, pandemija koronavirusa paralizirala je sve, ali UFC ne mari i ide dalje, barem ako je vjerovati predsjedniku Dani Whiteu. Prvi spektakl najavljen je već 18. travnja na zasad nepoznatoj lokaciji.

''Ja bih najviše volio da to bude Khabib i Ferguson'', kaže Igor Pokrajac, stručni analitičar Nove TV.

No borba za pojas svjetskog prvaka lake kategorije neće se dogoditi jer je Khabib u nemogućnosti izlaska iz Rusije bio primoran odustati od meča, pa će se za privremenu titulu boriti Ferguson i Gaethje.

"Mislim da će ovaj event UFC-a gledati cijeli svijet''

''Svi su u kućama, ništa se drugo ne dešava. Samo se gledaju vijesti oko virusa i mislim da će ovaj event UFC-a gledati cijeli svijet'', rekao je Pokrajac.

gol expired Kako se Ronaldinho upleo u milijune dolara vrijednu kriminalnu shemu: Mogao bi dugo biti bez slobode divider

Bjelorusi, čiji se predsjednik javno pohvalio da se protiv koronavirusa bori pijući votku, već su UFC-u ponudili da se spektakl održi u Minsku, u dvorani za 15 tisuća navijača, ali realnija je opcija bez gledatelja oko kaveza na tajnom mjestu.

''Svi znaju da ne mogu doći u dvorane, samim time će pay per view skočiti i rušiti sve rekorde koji su ikad bili.''

Dana White, čelni čovjek UFC-a, organizacije koja po Forbesu vrijedi nevjerojatnih sedam milijardi dolara ima senzacionalnu ideju - svaki tjedan novi event i to na privatnom otoku. Pokrajcu to zvuči...

''To je jedina solucija"

''Kao da gledamo neki film s Bruceom Leejem koji odlazi u Zmajevo gnijezdo.''

Ali logike ima...

gol expired Ozbiljna tvrdnja za Marcela Brozovića: ''Otkako sam došao u Italiju, vodim ga sa sobom'' divider

''To je jedina solucija da na taj otok dođu borci van Amerike jer kada bi dolazili u Ameriku, a iz nekih zemalja ni ne možete doći, ako dođete trebate biti dva tjedna u karanteni.''

Jer striktne su mjere oko koronavirusa, ali ideja je da svi borci na otok, uz pomoć organizatora stignu avionima, te da zajedno sa svojim timom budu testirani. Naravno, isto čeka suce i svo osoblje koje bi bilo dio svih budućih UFC-ovih događaja. Počevši od ovog koji bi se trebao održati za 11 dana na još nepoznatoj lokaciji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider