FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
objavili snimku

Pogledajte UFC-ovog prvaka u pero lakoj dok je imao 100 kg i bio zvijezda drugog sporta

Alex Volkanovski sljedeći vikend će staviti svoj pojas na vagu, a dok čekamo uzbudljivi UFC 266 pogledajte kako je izgledao dok nije bio MMA zvijezda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Australac makedonskih korijena, Alexander Volkanovski, aktualni je UFC-ov prvak u pero lakoj kategoriji i ovaj vikend će na UFC-u 266 u Las Vegasu braniti svoj pojas protiv Briana Ortege uz prijenos na gol.hr-u i Novoj TV, a dok čekamo njihov obračun na društvene mreže procurila je prava poslastica.

UFC 266 Volkanovski čudesno preživio treću rundu i slavio na bodove, Schevchenko dominantno obranila pojas, a Lawler se osvetio Diazu divider

Dobro je poznato kako je Volk nekoć bio zvijezda drugog sporta, naime, poluprofesionalno se bavio ragbijem i igrao u australskoj ligi. Dok je igrao, težio je 100 kilograma, a sad se za mečeve u svojoj kategoriji u UFC-u priprema s čak 34 kilograma manje, jer je dozvoljena težina za perolaku 66 kilograma.

Svoj prepoznatljivi osmijeh također je dobio u to doba jer je polomio zube na jednoj utakmici i zato sad izgledaju kao da su „odrezani“. Volkanovski je s 23 godine odlučio objesiti kopačke o klin i navući rukavice te se profesionalno posvetiti MMA-ju.

Pametna odluka, pokazalo se...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider