FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
prijetnja smrću u ringu

Legenda se vraća iz mirovine u borbi protiv ponajboljeg boksača svijeta? "Mogao bih ga legalno ubiti"

Boksački svijet slaže se da bi taj meč mogao loše završiti po boksačku legendu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Oscar De La Hoya legendarni je bivši boksački prvak te jedan od najboljih boksača uopće u povijesti. Njegova profesionalna karijera trajal je od 1992. do 2008., a u tom je periodu osvojio ukupno 11 naslova prvaka u raznim kategorijama.

Danas mu je 47 godina i bavi se promotorskim poslom, a aktivno razmišlja i o povratku iz mirovine. Kao protivnika je naciljao ni manje ni više nego Gennadyja Golovkina, petog najboljeg boksača svijeta po Boxrecovoj pound for pound ljestvici.

"Znate kako bi Golovkin bio lagan za mene? Moj bože, bila bi to spektakularna borba. Uvijek sam razvaljivao borce poput njega. Zasigurno bih razmislio o toj borbi", rekao je.

Golovkin je De La Hoyi jasno poručio da mu to nije dobra ideja.

gol expired Hrvatska ipak bez finala: Francuskinje su bile prejake, ali naše cure imaju još jednu veliku priliku divider

"Znate Oscara i koliko je provokativan. Sve što uključuje mene za njega je noćna mora. Može reći što želi, ali da to kažem ovako - ako dobijem priliku legalno ubiti osobu u ringu, mogao bih to iskoristiti."

Oglasio se i Saul Canelo Alvarez, koji je pobijedio Golovkina u velikom meču 2018. Nekoć je Oscar De La Hoya bio i njegov promotor, ali raskinuli su suradnju nakon pravne bitke i Canelovih optužbi za kršenje ugovora.

gol expired Modrić i Duvnjak se javili rukometašicama: Ove riječi će ih posebno ohrabriti u utakmici života divider

"Stvarno nemam komentara za to. Lako je pričati, ali skroz je druga priča kad se nađeš u ringu", poručio je.

Da je ovo doista loša ideja, De La Hoyi je poručio i promotor Eddie Hearn.

"Kad se borac vrati iz dugog perioda neaktivnosti i, realno, dugo uživa u životu, ne želi ući u ring s Gennadyjem Golovkinom", rekao je.

Pogledajte Lucky Punch - božićno izdanje

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider