FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Još ne zna gdje je

VIDEO Pogledajte posljedice O'Malleyjevog nokauta: Paiva se ustao čestitati pa zamalo "zaplivao" po oktogonu

Sean O'Malley opravdao je ulazak u glavni program večeri.

Glavni program sjajnog UFC-a 269 otvorili su Suga Sean O'Malley i Raulian Paiva, a slavio je američki borac već u prvoj rundi tehničkim nokautom. Svog suparnika je toliko uzdrmao da mu ovaj nije mogao pošteno dati ruku poslije borbe.

Ljudi iz Paivinog kuta taman su ga vratili dovoljno da ga ne moraju iznositi na nosilima, a kad mu je O'Malley prišao ustao je i rukovao se pa zamalo licem zapikirao u parter. Spasila ga je samo spretna reakcija njegovih trenera.

Charles Oliveira VIDEO Spektakl za kraj UFC-ove godine: Poirier ponovo ostao kratkih rukava u borbi za pojas, Pena šokirala svijet! divider

Sean O'Malley protiv Rauliana Paive potvrdio je status najveće UFC-ove nerangirane zvijezde tehničkim nokautom već u prvoj rundi njihovog okršaja u bantamu. Atraktivni američki udarač načeo je svog suparnika krošeom pri kraju uvodne dionice borbe i zatim završio na žici. Dokaz njegovog zvjezdanog statusa bila je činjenica da je uopće upao u glavni program večeri, a iz njega izbacio rangirane borce Cruza i Munhoza.

Sjajni O'Malley ovom pobjedom nastavio je svoj niz na tri pobjede zaredom i prekinuo identičan niz pobjeda svog suparnika te nastavlja svoj put prema vrhu ove kategorije. Još jedan ekspresan nokaut trebao bi mu uskoro priuštiti renking među najboljih 15 boraca u ovoj kategoriji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider