FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
BILO JE BLIZU

Ngannou s razlogom likuje, ali i dodaje: "Neka Fury zahvali onoj dvojici sudaca"

Francis Ngannou od danas ima puno veći respekt cijelog borilačkog svijeta nego što je dosad imao.

Fury na podu protiv Ngannoua (Foto: Afp)

Nije teško priznati da niti mi nismo vjerovali u velike šanse Francisa Ngannoua u meču protiv Tysona Furyja. Sve je vodilo tome da bi ovo mogao biti meč u kojem će Fury kontrolirao distancu, plesati u svom stilu i nadboksati bivšeg UFC prvaka, možda ga i završiti.

Ngannou - Fury VIDEO Udarac o kojem će se pričati: Pogledajte kako je Ngannou poslao Furyja na pod divider

No, nije bio spreman na dva aspekta Francisove igre. Prvi je granitna brada, koja je bez problema primala sve udarce, a drugi je snaga koju Ngannou posjeduje.

Od treće runde više ništa nije bilo isto

Kamerunac je ovo drugo pokazao u trećoj rundi te time Furyju poslao upozorenje, ali ga i natjerao da promijeni svoj način boksa i zapravo cijeli meč najviše misli na to da mu se isto ne ponovi. Bio bi to preveliki blam za neporaženog svjetskog prvaka.

Fury je na kraju slavio podijeljenom sudačkom odlukom, ali već pri samom proglašenju se vidjelo kako je očekivao da će njegova ruka biti dignuta u zrak. O tome se oglasio na društvenim mrežama.

"Tyson bi trebao zahvaliti onoj dvojici sudaca, jer su oni jedini razlog zašto nisam dobio ovaj meč", napisao je.

"Svjetski prvak u stolnom tenisu" vjeruje da je pobijedio

Moramo priznati da sudačka odluka ipak izgleda potpuno u redu, odnosno mediji se uglavnom slažu sa sudačkim bodovanje 95-94 ili 96-93, koliko su glasile sudačke kartice u korist Gipsy Kinga.

Arslanbek Makhmudov VIDEO Neporažena ruska zvijer nokautom za 70 sekundi poslala opaku poruku Hrgoviću i ostatku konkurencije divider

U drugoj objavi osvrnuo se na Furyjevu izjavu, kojom je ovaj meč usporedio s teniskim mečem Novaka Đokovića i svjetskog prvaka u stolnom tenisu.

"Svjetski stolnoteniski prvak", napisao je Ngannou uz fotografije.

Sve u svemu, on je odnio ogromnu pobjedu. Dobio je najveće novce karijere i ogroman respekt pa nema sumnje da ga još jedan veliki boksački meč sigurno čeka u budućnosti.

Francis se potvrdio kao majstor zanata, nedostajala je samo ta sitnica kojom bi u potpunosti šokirao svijet, ali i ovako je napravio dovoljni.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider