FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pokrajac prednost daje...

Čekanju je stigao kraj: Cormier i Johnson po drugi put za naslov!

Još nas samo dan dijeli od novog borilačkog spektakla na Novoj TV.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vrhunac UFC-ove priredbe u Buffalu bit će okršaj za naslov prvaka u poluteškoj kategoriji između Daniela Cormiera i Anthonyja Johnsona. Dvojac koji se međusobno već borio za pojas. Sjajni hrvač Cormier ili ubojiti nokauter Johnson?

U prvoj borbi, prije dvije godine u Las Vegasu, Anthony "Rumble" Johnson već u prvoj minuti borbe poslao je Cormiera na pod, prvi put u karijeri.

Ipak, nije bilo dovoljno. Nakon što je preživio prvu rundu, Cormier je zavladao ringom.
38-ogodišnji Amerikanac, koji je kao hrvač dva put nastupio na Olimpijskih igrama, te osvojio broncu na svjetskom prvenstvu, borbu je odveo na svoj teren i Johnsona natjerao na predaju.

"Prošli put je Cormier slomio baš na taj tempo, gdje mu je iscrpio svu snagu, spustio na pod na kraju, bacao ga. Mislim da će ovaj put Johnson puno pametnije raspodijeliti tu snagu i puno pametnije ući u meč", rekao je stručni sukomentator Nove TV Igor Pokrajac.

Aktualni prvak Daniel Cormier pet je godina stariji od Anthonyja Johnsona. Izazivač je 8 centimetara viši i ima čak 14 centimetara širi raspon ruku. Što se skora u slobodnoj borbi tiče, impresivniji je Cormierov. Pobijediti ga je uspio samo Jon Jones.

Nakon što je protiv Johnsona osvojio naslov, uspješno ga je obranio protiv Gustaffsona i Andersona Silve. Ipak, naš stručni sukomentator vjeruje da je Cormierovoj pobjedničkoj seriji stigao kraj.

"Dao bih prednost Johnsonu, bez obzira što je izgubio onaj prvi meč protiv Cormiera. Ipak je borac koji završava svoje borbe teškim nokautima, vidjeli smo što je napravio Teixeiri".

Stilovi su im različiti, vrhunska kvaliteta zajednička. Spektakl je zajamčen.

Ove nedjelje (9. travnja) navinite budilice u 4 sata ujutro, jer GOL.hr UŽIVO prenosi UFC 210 spektakl uz komentatora Vladu Bobana i stručnog sukomentatora Igora Pokrajca! Event iz Buffala možete pogledati i u nedjelju navečer od 23 sata na Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider