FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
BOKS ILI NEŠTO DRUGO?

MMA zajednica na iglama, najopakiji čovjek svijeta sutra donosi dugoočekivanu odluku

Sutra će se konačno znati koji je idući potez u karijeri Francisa Ngannoua.

Francis Ngannou i Stipe Miočić (Foto: Guliver Images)

Godinu i četiri mjeseca nakon svoje posljednje borbe te gotovo pola godine nakon što je raskrstio s UFC-om Francis Ngannou objavit će informacije o svom idućem poslodavcu ili idućoj borbi.

UFC UFC u 2023. godini: Raspored, rezultati, snimke borbi i prijenosi na gol.hr-u divider

To je najavio zanimljivim videom koji je objavio na društvenim mrežama te u koji je postavio fotografije raznih naslova ili kometara, većinom uz negativne komentare o njemu, od izjave Daniela Cormiera kako bi trebao odbaciti ponos i potpisati ugovor s UFC-om do onih koji ga nazivaju pohlepnim.

Ngannou je proteklih mjeseci pregovarao s raznim organizacijama, ali javno je poznato kako se s ONE Championshipom, Bellatorom i BKFC-om nije uspio dogovoriti zbog previsokih financijskih potraživanja, ali i nekih drugih stavki, koje je posebno isticao predsjednik ONE-a  Chatri Sityodtong.

Ovako sa strane izgleda da su mu preostale dvije opcije. Prva je boksački meč s nekim od najpoznatijih teškaša svijeta, a druga je potpis ugovora s PFL-om, gdje bi ga čekao potencijalni meč protiv Ante Delije. Najbolji hrvatski teškaš već ga je i osobno prozvao.

Ante Delija na KSW-u Ante Delija oglasio se nakon izjave Francisa Ngannoua: ''Spreman sam za superborbu, idemo'' divider

Što god bilo, bit će to vrlo važna odluka za cijeli borilački sport, posebno jer se u novijoj povijesti UFC-a nikad nije dogodilo da ih napusti neki borac statusa poput njegova, a posebno je prvak teške kategorije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider