FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
objavio nalaze

Cro Cop mora na operaciju: "Nitko ne bi ni pomislio na borbu u ovakvom stanju"

Mirko Filipović mora na operaciju desnog koljena koje se nakon priprema i osvojenog turnira u Japanu nalazi u katastrofalnom stanju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iza legendarnog Mirka Filipovića je osvajanje Rizinovog turnira u otvorenoj kategoriji. Osam tjedana pripremao se Cro Cop za turnir u Japanu, no tek je nakon osvajanja naslova otkrio da se borio i pripremao s velikim bolovima.

Da nije lagao Filipović je objavio dokaz na svom Facebook profilu u obliku nalaza magnetske rezonance. Situacija s njegovim desnim koljenom je u jako loša i predstoji mu nova operacija.

"Evo nalaz magneta… s koljenom u ovakvom stanju velika većina ne bi se ni na PlayStationu borila, a kamoli odradila krvave završne pripreme od 8 tjedana i otišla u Japan na turnir! Al’ da je lako – ne bi mene zapalo. Sad pod nož kod doktora Hudeca", napisao je Filipović uz fotografiju nalaza.

Prije tri tjedna, nakon pobjede na Rizinovom turniru u Japanu, Mirko Filipović je u gostovanju u Dnevniku Nove TV objavio da odlazi u mirovinu, ali i da razmišlja o oproštajnom meču u Japanu.

"Ovo je definitivno moj zadnji turnir, imam zdravstvenih problema, ovo je definitivno kraj moje karijere. Eventualno dolazi u obzir jedan oproštajni meč ukoliko uspijem sanirati koljeno s kojim imam velikih problema. Isključivo, naravno, u Japanu pred praktično svojom publikom", izjavio je Mirko te nadodao:

"Bit ću pametniji što se tiče koljena, u njemu su potrgani ligamenti, hrskavica je uništena. Ja sam išao jednom tjedno kod doktora, nakon treninga na punktiranje. Ne želim više nikada proći takav pakao. Dao sam svoj maksimum".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider