FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
šokirao fanove

Bivši UFC prvak usred intervjua izvadio "oko": "Varao sam komisiju kako bih se borio"

Bivši UFC prvak Michael Bisping šokirao je brojne fanove kada je usred vlastitog podcasta izvadio umjetno oko.

Michael Bisping (Screenshot)

Michael Bisping, bivši UFC prvak izvadio je umjetno oko usred svog podcasta "Believe you me". Priznao je da je uspjevao varati komisiju koja mu je dozvolila ulaske u oktogon.

"Nošenje sunčanih naočala u zatvorenom prostoru inače smatram preseravanjem. No, ja imam oko u stanju gdje pokušavam ljude odvratiti od toga da gledaju u njega. Zbog toga sam nosio sunčane naočale, ali i da bih uspio proći kraj komisije. Nosio sam naočale da bih se sakrio od komisije. Nego, pogledajte ovo ljudi", rekao je Bisping pa izvadio umjetno oko.

gol expired Velika vijest za hrvatsku košarku: Vlada RH sponzorira organizaciju kvalifikacijskog turnira za OI divider

Bisping je od 2013. godine bolovao od strabismusa, očne bolesti koja uzrokuje stanje u kojem oči nisu pravilno "centrirane" prema objektu gledanja. Ona je nastala nakon ozljede rožnice koju je Britanac zadobio u borbi protiv Vitora Belforta, nakon čega je ostao bez oka.

U posljednjih nekoliko godina svoje karijere Bisping je uspješno slavio protiv Andersona Silve, osvojio UFC pojas protiv Lukea Rockholda, te ju potom još jednom uspješno obranio protiv Dana Hendersona.

Martin Odegaard (Foto: AFP) Velika utrka za Realova dragulja koji je proradio i za kojeg nema mjesta u Madridu divider

Na zalasku svoje karijere doživio je dva uzastopna poraza, od Georgesa St-Pierrea, te Kelvina Gasteluma. Danas je vrlo uspješni i priznati komentator UFC-ovih

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider