FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ispod pojasa

McGregor odgovorio na ponudu Mayweathera…na svoj način

Conor McGregor javio se ubrzo nakon što je Floyd Mayweather objavio svoje uvjete za borbu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Boksački meč između neporaženog šampiona Floyda Mayweathera Jr-a (49-0) i najpopularnijeg MMA borca Conora McGregora i dalje se kuha u medijima, a vatru potpaljuju upravo njih dvojica. Nakon što je u intervjuu američkom ESPN-u Mayweather dao svoju ponudu za novi ''meč desetljeća'', stigao je ekspresni odgovor irskog borca.

No McGregor nije bio konkretan odnosno dogovorio pristaje li na te uvjete po kojima bi on zaradio najmanje 15 milijuna dolara. Na Instagramu je zato objavio crtež na kojem on boksačke pojaseve dok je Mayweather nokautiran na podu.

Crtež nije sporan koliko je objava uz njega. ''Zovite me C.J Watson!'', napisao je Conor aludirajući na suigrača naših Marija Hezonje i Damjana Rudeža u Orlandu Magicu.

Udario je Irac ispod pojasa Amerikanca koji ovog NBA košarkaša pamti po porukama koje je izmjenjivao s njegovom bivšom djevojkom Josie Harris. Prije sedam godina Mayweather je nakon otkrivanja poruka zbog fizičkog napada na bivšu djevojku čak odslužio i tri mjeseca zatvora.

Obojica potpaljuju atmosferu za mogući spektakl u drugoj polovici 2017. godine ili pak 2018. Borba se možda neće nikad dogoditi, ali u slučaju da bude dogovorena njih dvojica se brinu da atmosfera bude napumpana.
 

 

Call me C.J Watson! www.macmojiapp.com

A photo posted by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider