FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
zapalili mu vozilo

Mayweather upoznao "McGregora" i umro od smijeha!

Floyd Mayweather nikada nije bio bliži Conoru McGregoru nego prošle subote kada je gostovao u Briminghamu

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neporaženi boksač Floyd Mayweather nalazi se u Engleskoj na svojoj "Undefeated Tour" (neporaženoj turneji), te se sastaje sa svojim fanovima i odgovara im na pitanja. Minulog vikenda bio je u Birminghamu, a kada je izašao iz International Convention Centrea dočekalo ga je neugodno iznenađenje.

Netko je zapalio njegov mini-bus s kojim putuje u društvu svoje svite. Snimka zapaljenog vozila s velikom oznakom M osvanula je na internetu i postala viralna. Onaj tko je objavio video na Snap Chatu je u poruci dodao "Birmingham za tebe! TMT #ludilo".

Mayweather očito nije poželjna osoba u Velikoj Britaniji, no ovaj incident ga ne bi trebao zaustaviti na njegovoj zakazanoj turneji.

Zanimljiv detalj dogodio se za vrijeme njegovog gostovanja, ali unutar same dvorane. Naime, na pozornicu se u jednom trenutku popeo imitator, koji je isprve imitirao njegovog potencijalnog protivnika - Conora McGregora. Gospodin u odijelu oduševio je Floyda svojom imitacijom koja je bila zaista izvanredna.

 

Nakon McGregora imitirao je Mike Tysona, Roberta De Nira, Joea Pescia pa čak i predsjednika Donalda Trumpa.

Podsjetimo, Mayweather i McGregor već dulje vrijeme dogovaraju potencijalnu borbu, odnosno zasada se prepucavaju putem medija. Obojica tvrde da žele da se meč dogovori, da žele pružiti navijačima ono što žele, no zasada se ne dogovara ništa konkretno.

Neizbježno pitanje o Conoru dočekalo je poraženog boksačkog prvaka koji je i ovaj put potvrdio svoj interes:

"Moguća je borba. Ali ja nemam njegov broj. On mora riješiti svoje stvari sa svojim šefovima i javiti mi se. Ja sam sam svoj gazda. On nije. Ne može me tražiti 100 milijuna dolara, a nikada u životu nije zaradio 10. Neka posjeti Forbes i pogleda koliko vrijedi. Kada sazna, ja ću mu dati dvostruko toliko", rekao je između ostalog američki boksač.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider