FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Počivao u miru

Šok u Poljskoj: Bivši protivnik Vase Bakočevića pronađen mrtav s 29 godina

Bivši protivnik Vase Bakočevića Mateusz Muranski pronađen je mrtav, sumnja se na zlouporabu droge.

Vaso i Muranski (Foto: Screenshot)

Jedan od najpopularnijih poljskih "freak fightera“, Mateusz Muranski, pronađen je mrtav. Bivši borac Fame MMA-ja i High Leaguea imao je samo 29 godina i još se razjašnjavaju okolnosti pod kojima je umro.

"Član obitelji nije mogao doći do njega, prijavio je nestanak, a kad je policija stigla u njegov dom, pronašla je njegovo beživotno tijelo“, rekao je okružni tužitelj u Gdansku.

gol expired VIDEO Kakvi manijaci: Poljaci smislili nova MMA pravila, pogledajte minijaturni kavez divider

Muranski je kroz svoju MMA karijeru stekao ugled kao čovjek koji nikad neće odbiti borbu i to je doista potvrdio 2021. godine kad je uzeo tri borbe u kratkom vremenskom roku i dobio sve tri, a dvojicu boraca sredio je u istoj večeri.

Lani izgubio od Vase Bakočevića

Prošle godine borio se protiv crnogorskog borca Vase Bakočevića u freak fightu, bilo je riječ o boksačkom meču s MMA rukavicama u oktogonu u otvorenoj težinskoj kategoriji, a Psihopata je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom poslije tri runde.

gol expired Vaso Bakočević uspio isprovocirati Filipa Pejića: Hrvat pristao na borbu, ali ne u Puli divider

Od svog bivšeg suparnika Bakočević se oprostio na društvenim mrežama.
Iako uzrok smrti nije poznat, sumnja se u zlouporabu droge jer se već godinama u MMA krugovima priča o njegovim problemima s drogama, a šuška se da je posljednjih nekoliko mjeseci bio na odvikavanju, no to nije službeno potvrđeno.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider