FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakvo vrijeđanje

Lesnar upao u oktogon i gurnuo Cormiera nakon što je ovaj nokautirao Stipu: Svi znamo što slijedi

Nakon što je Daniel Cormier uzeo pojas vidjeli smo i klasični američki šou u režiji Brocka Lesnara.

Brock Lesnar i Daniel Cormier (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Snimku cijelog UFC 226 spektakla pogledajte od 22:15 na Novoj TV

Nismo dočekali dvostruku pobjedu za hrvatske navijače. Daniel Cormier uzeo je Stipi Miočiću pojas UFC prvaka u teškoj kategoriji nakon teškog nokauta u prvoj rundi. Time je Amerikanac ušao u povijest kao prvi UFC borac u čijem je vlasništvu istodobno pojas teškaškog i poluteškaškog prvaka.

Dok se Stipe oporavljao od nokauta i pretrpljenog šoka, Cormier je zasluženo slavio.

"Bio sam dugo teškaš i volim ovu diviziju. Nikada nisam znao koliko sam dobar, no večeras sam dobio odgovor - dvostruki sam prvak UFC-a!'', rekao je Amerikanac koji je samo učinio ono što je najavljivao.

"Kad smo proučavali Stipu Miočića vidjeli smo da su mu ruke nisko kada se povlači. I to sam upozorio i rekao da će se dogoditi.''

''Imam 39 godina i puno sam puta bio drugi u svemu. Danas sam sve ostvario u svojoj karijeri. Ovo je najnevjerojatnija stvar koju sam ostvario'', rekao je Cormier i odmah najavio ono što slijedi.

"Slušajte me. Postoji čovjek kojeg znam jako dugo vremena. Brock Lesnar dolazi u oktogon.''

A bivši UFC prvak i kečerska superzvijezda gledao je meč u društvu Dane Whitea. Odmah se popeo u oktogon i krenuo je šou.

Nakon što je ušao u oktogon Lesnar je došao do Cormiera i odgurnuo ga. Krenulo je naguravanje i "trash talk".

"Vidio sam puno smeća otkako sam ušao u zgradu. Ngannou je smeće. Miočić je smeće. Cormier, dolazim po tebe pi...! Taj pojas je moj", poručio je Brock Lesnar.

Naravno, sve je to dio priče za navijače u kojoj neko vrijeme neće biti mjesta za skromnog američkog Hrvata iz Clevelanda. Stipina supruga uskoro treba roditi curicu, a karijera će pričekati neko vrijeme. No uvjereni smo da ćemo kroz godinu dana gledati velikog povratak Stipe Miočića.

Dana White je slavodobitno objavio kako će priliku za napasti pojas odmah dobiti Brock Lesnar, a to je ono što UFC želi...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider