FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ne može sjediti

Legendarni nogometaš Liverpoola se vraća iz mirovine, ali debitira u borilačkom sportu

Dirk Kuyt ne želi odmarati u mirovini, postavio si je nove izazove u životu i izabrao kickboxing.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni nizozemski reprezentativac i nogometaš Liverpoola, Dirk Kuyt, objavio je da se vraća iz mirovine, ali ne one nogometne.

Kuyt se vraća sportu i ulazi u borilački svijet. Objavio je da ga uskoro čeka nastup u kickboxingu.

Legendarni nogometaš nastupit će na vetranskim turnirima, a uvjet za nastup je samo jedan, mora imati više od 35 godina, ali o tome ne mora brinuti jer uskoro puni 42 godine.

gol expired Ažurirana lista favorita za Zlatnu loptu: Luka Modrić u vrhu, nema Messija i Ronalda divider

“Kao bivši nogometaš znam kako je biti na stadionu. Prošle su otprilike četiri godine otkako sam prestao igrati nogomet. I naravno da mi nedostaje ta napetost i ta borba da dobijem utakmicu. Tražit ću ih u ringu", otkrio je slavni Nizozemac koji je s reprezentacijom osvojio drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu 2010. godine.

"Bavio sam se mnogim drugim sportovima, poput tenisa, padela i fitnesa. Ali ulazak u ring za mene je nova stvar, tako da bih volio ući u tu bitku. Od sada ću vrijedno trenirati", dodao je nekadašnji igrač Liverpoola.

gol expired VIDEO Kaos u Italiji: Huligan utrčao u teren, udario igrača koji je trebao pucati penal i prijetio mu smrću! divider

Osim za Liverpool, igrao je u dresu Utrechta, Fenerbahčea, Feyenoord i Quick Boysa. Za reprezentaciju je upisao 104 nastupa i zabio 24 gola.

VIDEO Rijeka - Dinamo 1:2 (Ademi)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider