FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
trilogija jds-a i stipe?

Velike riječi bivšeg UFC prvaka i čovjeka koji se borio s Miočićem: "Stipe će slaviti protiv Cormiera"

Malo više od dva mjeseca dijeli nas od vjerojatno najvećeg UFC-ovog spektakla u povijesti organizacije.

Stipe Miočić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Popularni i vrlo komični MMA novinar koji se vodi pod umjetničkim imenom "The Schmo" (šmokljan) uhvatio je legendarnog Brazilca Juniora dos Santosa i odradio s njim zanimljivi petominutni intervju.

JDS, kojeg 7. srpnja očekuje veliki okršaj protiv Francisa Ngannoua, mu je otkrio da je jednu borbu udaljen od nove prilike za osvajanje titule prvaka, ali isto tako da vjeruje kako će Stipe Miočić slaviti protiv Daniela Cormiera u njihovom revanšu.

Otkako je izgubio od Miočića u borbi za titulu prvaka 2017. godine Dos Santos je nanizao tri velike pobjede i popeo se sve do treće pozicije na ranking ljestvici teškaša. U slučaju pobjede protiv Ngannoua, on bi trebao biti idući u redu u borbi za titulu prvaka, nakon što Daniel Cormier konačno uđe u oktogon protiv nekog i brani naslov prvaka. The Schmo je pitao JDS-a protiv koga misli da će to biti.

"Stipe. Tako je rekao Dana White i vjerujem da će tako i biti. Mislim da će ovoga puta Stipe pobijediti, jer će biti svjesniji opasnosti koju sa sobom nosi Cormier", otkrio je JDS.

Uoči njegovog okršaja protiv paklenog udarača Ngannoua novinara je zanimalo na koji će način pokušati slaviti protiv Kamerunca. Stipe ga je izmorio hrvanjem i rušenjem na tlo, no čini se da JDS nema namjeru primjeniti istu taktiku.

"Jeste li ikad vidjeli da sam ja nekoga rušio? Nema šanse, ja ne rušim ljude. Trenirao sam rušenja, ali sve počinje mojom šakom. Moja rušenja dolaze od udaraca. Ljudi su zaboravili da ja mogu bilo koga nokautirati. Imam brzinu i kretanje kao nitko u diviziji", uvjeren je JDS.

"vi govore kako je taj tip snažan i velik, ali ja ću učiniti da izgleda kao slomljeno malo dijete. Znam koliko je opasan, ali opasni su svi u ovoj diviziji", zaključio je priču o Ngannouu.

JDS isto tako vjeruje da će Robert Whittaker nanijeti prvi poraz Israelu Adesanyi na spektaklu u Australiji, te da bi Thiago Santos mogao biti taj koji će prekinuti vladavinu Jon Jonesa. Potonja borba također je na rasporedu 7. srpnja, zajedno s još tri spektakularne.

Podsjetimo, na UFC 239 osim Jonesa i Santosa, odnosno JDS-a i Ngannoua, gledat ćemo ženski okršaj za titulu između Amande Nunes i Holly Holm, teškaški obračun Jana Blachowicza i Lukea Rockholda, te velteraški okršaj Jorgea Masvidala i Bena Askrena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider