FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
OBJAŠNJAVA SAŠA DROBAC

Jon Jones napokon u teškoj kategoriji: "On je s razlogom uzeo ovoliko vremena"

Nakon dugog čekanja napokon bi trebao uslijediti debi Jona Jonesa u UFC-ovoj teškoj kategoriji.

Ovog tjedna potvrđena je borba između Jona Jonesa i Ciryla Ganea za titulu prvaka UFC-ove teške kategorije, pa niti u našem Lucky Punchu nije propuštena prilika to prokomentirati.

Jamahal Hill VIDEO Pobijedio Stošića na startu karijere u UFC-u, a sad je poslao legendu u mirovinu i postao prvak poluteške divider

Tako je Saša Drobac otkrio što točno misli o Jonesu te zašto smatra da je on toliko dugo čekao sam dolazak u tešku kategoriju. Čak i pored te pauze Drobac vjeruje da je Jones favorit u borbi te da će postati prvak.

Uostalom, u priloženom videu može vidjeti što je to bivši borac, a danas trener u zagrebačkom American Top Teamu, točno rekao.

Machida vs. Shogun Ovog vikenda u mirovinu odlazi MMA pionir i posljednja legenda Pridea, UFC ga je stavio na uvodni program divider

Pokrajac ga je osobno upoznao

Nešto o Jonesu rekao je i Igor Pokrajac, koji se borio u UFC-u baš u vrijeme kad je Jones bio unutar svojeg najuvjerljivijeg šampionskog niza. Pokrajac je bez puno razmišljao potvrdio kako je Jones za njega najbolji i najveći borac ikad.

Pokrajac o Jonu Jonesu

O čemu se još razgovaralo te koje su sve teme došle na red u ovoj epizodi Lucky Puncha, pogledajte ispod teksta.

Lucky Punch, 19. epizoda

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider