FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
dobro ga je opalio

Bizaran nokaut suca u borbi za ujedinjenje titula, Mayweather ljutit nakon meča

U Brooklynu su James DeGale i Badou Jack boksali za ujedinjenje titula koje se nije dogodilo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Britanski boksač James DeGale i njegov švedski kolega Badou Jack zadržali su svoje pojaseve prvaka u super-srednjoj kategoriji.

Londonac je i dalje prvak po IBF verziji nakon što su suci ovu borbu proglasili neriješenom. Isto tako, Jack je zadržao pojas po WBC verziji.

Uzbudljiva večer u New Yorku imala je i jedan prilično bizaran trenutak kada je Jack lijevim krošem umjesto DeGalea na kraju pete runde pogodio suca.

Sudac Arthur Mercante krenuo je razdvojiti borce, no onda je dobio žestoki udarac koji ga je na trenutak nokautirao. Sigurno bi završio na podu da ga nije odmah uhvatio Jack koji je slučajno pogodio suca iako je svog protivnika debelo promašio.

Nokautiran je bio i DeGale u 12. rundi zbog čega su mnogi pomislili da će suci Jacku dati pobjedu. Jedan od njih bio je i njegov promotor, legendarni Floyd Mayweather koji će vjerojatno odbiti revanš kojeg je zatražio Britanac.

''Moramo prijeći u polutešku. Ovo je druga borba zaredom u kojoj je Badou imao lošu odluku sudaca. On je ustvari pobijedio, ovo je jako loše za boks'', poručio je umirovljeni neporaženi boksač koji bi se mogao vratiti u spektaklu protiv Conora McGregora.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider