FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Bliži se meč protiv opasnog Duuta

'Istarski ratnik' Jurković podržao mlade nade MMA lige u Puli

Poznati hrvatski kickboksač Igor Jurković nije mogao propustiti spektakl Hrvatske MMA lige koji se u subotu navečer odigrao u Puli.

Mladim borcima MMA lige dobro je poznat Jurkovićev sjajan score od 47 pobjeda od kojih je 29 bilo ubojitim nokautima i tek sedam poraza. Kako je kickboxing sastavni dio MMA-a, a za mnoge i jedan od najatraktivnijih dijelova slobodne borbe, borcima MMA lige bilo je posebno drago vidjeti 'istarskog ratnika' u publici.

''Večeras sam gledao jednu odličnu priredbu. Bila je puna dvorana, publika je navijala, bilo je prekida. Lijepa večer! Mislim da radite dobru stvar za MMA. Borilački sportovi sve više dobivaju na popularnosti u Hrvatskoj i drago mi je da stvari idu u tom smjeru. Definitivno ima nade za mlade sportaše koji se bave borilačkim sportovima. Dobar primjer je Matej Batinić. Jako mi se sviđaju borbe koje sam vidio od njega, on je jako perspektivan mladi borac pred kojim je budućnost. Ako nastavi ovako ozbiljno raditi, sigurno će daleko dogurati. Dorijan Ilić me, također, oduševio, pogotovo na FFC-u u Poreču protiv Poturka, ono je bio strašan nokaut'', ispričao je Igor Jurković.

Jurković se prirema za svoj meč protiv opasnog Nizozemca Michaela Duuta koji će se održati 8. ožujka u Zagrebu na Glory 14 spektaklu u Areni. Nizozemac trenutno slovi za blagog favorita, što je dodatan razlog svim fanovima da dođu podržati nastup izvrsnog Igora Jurkovića.

''Volim učiti iz pobjeda, a ne iz poraza. Nadam se da će tako biti na eventu u Zagrebu. Duut je osmi na Gloryjevoj ljestvici, ovo je moja prva borba u kategoriji do 95 kg. Vraćam se svojoj prirodnoj težini. Duut je borac koji kreće od prve sekunde, tako da znam da ćemo pružiti dobar muški okršaj. On je borac koji ne bježi od 'tuče', ja isto ne bježim. Tako da će to sigurno biti dobar meč koji može završiti prekidom'', izjavio je Jurković.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider