FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Završio u bolnici

VIDEO Boksač pao u komu nakon brutalnog udarca u čeljust: Pokušao ustati pa ostao bez svijesti

Indonezijski boksač Hero Tito pao je u komu nakon teških udaraca u meču protiv Jamesa Mokoginte.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hero Tito, indonezijski boksač lake kategorije pao je u komu nakon teških udaraca zadobivenih u meču za titulu nacionalnog prvaka koji se odvio ove nedjelje u glavnom gradu Indonezije, Jakarti.

35-godišnji Tito, pravog imena Heru Purwanto borio se protiv sunarodnjaka i boksačkog veterana Jamesa Mokoginte u meču koji je dogovoren na deset rundi.

Meč je okončan u drugoj minuti sedme runde kad je Mokoginta desnim aperkatom snažno pogodio Titovu čeljust, a ovaj pao na leđa. Kad je čuo prebrojavanje suca, vidno uzdrmani Tito pokušao je ustati.

Indonezijski boksač ostao bez svijesti

Nažalost, ponovno se srušio i ostao bez svijesti. 

"Tito je trenutno još uvijek bez svijesti nakon operacije. Zadobio je krvarenje u mozgu", kazao je indonezijski promotor Rosa Kasun Jang za Boxing Scene.

Brutalan nokaut možete vidjeti OVDJE.

gol expired Cain Velasquez završio u pritvoru zbog sudjelovanja u pucnjavi? Detalji cure na kapaljku divider

Također, indonezijski promotor i menadžer Jamesa Mokoginte, Nelson Nainggolan izrazio je želju za što bržim oporavkom Tite.

"Moj boksač i ja smo tužni i zabrinuti. Hero Tito je još uvijek u lošem stanju u bolnici, sad je bez svijesti. Nadam se da će se oporaviti. Molimo se za njegov oporavak", poručio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider