FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
još malo do novog spektakla

Sudar legende i nadolazeće zvijede: Može li "Kralj" još jednom odšetati?

Pred nama je još jedan uzbuljiv borilački vikend. UFC prvi put nakon tri godine gostuje na Novom Zelandu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

UFC Fight Night održat će se u Spark Areni u Aucklandu, a u glavnoj borbi večeri nastupit će domaći predstavnik i legenda MMA-a Mark Hunt protiv 11 godina mlađeg Amerikanca Derricka Lewisa! Fight Night uživo donosimo na portalu Gol.hr i u snimci na Novoj TV.

Glavni dvoboj večeri bit će prva poslastica za gledatelje. Prvi je to nastup Hunta ikad u MMA-u pred svojim navijačima. Biti će to sudar dva nokautera, legende i nadolazeće zvijezde. 43-godišnjI Hunt protiv sebe će imati 11 godina mlađeg Amerikanca i teškaša - Derricka Lewisa.

"Svakako da je Hunt jedna od najvećih zvijezda slobodne boirbe u povijesti, a pogotovo u UFC-u. Po njemu je nazvan i jedan udarac. Lewis je nadolazeća zvijezda. Vidjeli smo to najbolje u onoj borbi protiv Roya Nelsona, gdje je zapravo neuništivog borca, uništio jednim udarcem", kaže proslavljeni hrvatski borac Igor Pokrajac.

Inače, Hunt je u karijeri odradio 25 MMA borbi, slavio je u 12, dok je poražen u njih 11. Novozelanđanin je bio na rubu otkaza iz UFC-a 2014., no onda mu je ponuđen ugovor na šest borbi, vrijedan nekoliko milijuna dolara. Trenutno je u nizu od dva poraza. Legendarni borac iz PRIDE-a, unatoč 43 godine još uvijek se drži.

"Hunta su već otpisali, još u Japanu davnih dana, ali evo dan danas Hunt se bori na visokom nivou s najvećim borcima u najvećoj organizaciji", hvali Pokrajac vremešnog Hunta.

Novozelanđanin ima nadimak "The King of Walk-Offs", a stekao ga je zbog specifičnog načina na koji reagira kada nokautira suparnika. Naime, umjesto da napadne suparnika kada ga pošalje na pod, Hunt se ležerno odšeta od njega i prepusti sucu da ili prekine borbu ili vidi je li s borcem sve u redu. Može li kralj još jednom odšetati?

Na glavnom programu UFC-ovog Fight Nighta nalazi se šest borbi, a sve možete pratiti UŽIVO na našem portalu GOL.hr u nedjelju od 4 ujutro uz komentatore Vladu Bobana i Igora Pokrajca, a snimku pogledajte na Novoj TV u večernjem terminu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider