FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
slavlje jelčića

Humanitarni borilački spektakl oduševio zagrebačku publiku

Zagrepčani su ponovno pokazali veliko srce. Ispunjena sportska dvorana Dubrava ugostila je osmo izdanje Bilić-Erić Security Fight Nighta, koji je ove godine imao humanitarni karakter. Prikupljala su se sredstva za teško bolesnu devetogodišnjakinju Lorenu Akrap.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Održano je devet mečeva, pet u MMA i četiri u kickboxing konkurenciji. MMA dio otvorili su Nikola Dučkić i Đani Barbir, čiji je meč završio bez pobjednika zbog nedozvoljenog udarca Barbira. Luka Čurković je uz veliku podršku s tribina pobijedio Nemanju Milačkovića jednoglasnom odlukom sudaca, a na isti je način pobjedu odnio i Pleurat Smajli u meču s Bugarom Jivkom Stoimenivim. Tadija Majić prisilio je Jasmina Ilijaša na predaju nakon sjajnog udarca nogom koji je oduševio publiku.

Najpoznatije ime večeri, Luka Jelčić, hrvatski borac koji u Dublinu trenira s UFC zvijezdom Conorom McGregorom, pokazao je klasu u posljednjoj borbi MMA konkurencije, pobijedivši Krasimira Staneva gušenjem nakon nešto više od minute borbe. Kickboxing segment večeri donio nam je i jedan nokaut, onaj iskusnog veterana Igor Mihaljevića nad Pazinjaninom Seanom Šturbeljem u drugoj rundi.

Pobjedu je odnio i Čedo Pantić iz Banja Luke, koji je jednoglasnom odlukom sudaca bio bolji od srčanog borca Adama Bauhorna, a Ivan Stanić pobijedio je Srbina Danila Tošića odlukom sudaca nakon vrlo teškog meča. Glavna borba večeri potpuno je opravdala taj naziv, spektakularnim mečom u kojem su svoj najbolji kickboks prikazali domaći dečko Josip Perica i Zoran Majkić. Slavio je Perica, jednoglasnom odlukom sudaca.

Nakon tri godine stanke, Bilić-Erić Security Fight Night vratio je spektakl borilačkog sporta u Zagreb. Ova priredba ponovno je potvrdila veliki interes zagrebačke publike za borilačke sportove, ali i da Zagrepčani znaju pomoći kad je pomoć najpotrebnija. Svojim navijanjem i donacijama, zajedno s hrabrim borcima poručili su malenoj Loreni da u svojoj borbi s teškom bolesti nije sama.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider