FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Je li kucnuo trenutak?

Hrgović mijenja Furyja i bori se s Usikom za naslov prvaka u teškoj kategoriji!?

Najboljem hrvatskom teškašu iznenada se ukazala velika šansa…

Filip Hrgović (Foto: Afp)

Od najavljenog meča Tysona Furyja i Oleksandra Usika neće biti ništa. Fury se ozlijedio i morao je odgoditi meč.

Tyson Fury i Oleksandr Usik Šok u svijetu boksa: Fury dobio posjekotinu na treningu i otkazao meč s Usikom! divider

Fury je prvak prema WBC-u, a Usik prema WBA-u, IBF-u, WBO-u i The Ringu. To je trebao biti meč desetljeća, no još će se malo pričekati da se vidi tko će ujediniti titule.

Šansa za Hrgovića

Što to znači za hrvatskog boksača Filipa Hrgovića? Prema pisanju Boxing Newsa, Hrgović bi mogao upasti umjesto Furyja i boriti se protiv Usika već 17. veljače.

Glavna loža u Maksimiru Rat za Dinamo: Evo tko je bio pred ostavkom, a tko je u igri za trenera i sportskog direktora divider

Hrvatski teškaš ima status obaveznog izazivača za IBF-ov pojas. Međutim, borba za titulu nikako da se dogodi, no sada je možda stigao trenutak da se bori za pojas? 

Hrgović će ovdje pokušati iskoristiti situaciju budući da je IBF najavio kako će iduće narediti njegov meč protiv nositelja njihovog pojasa.

Ključno je koliko će Furyju trebati za oporavak

Tu se mislilo na pobjednika ovog meča, no kako je Fury otpao, a Usik, koji je IBF-ov prvak, zdrav je i spreman, Filip se nada svojoj prilici.

Puno bi mu pomoglo ako bi reagirao sam IBF te već sad naredio taj meč, ali sve ovisi o vremenu koje će Furyju biti potrebno za oporavak.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider