FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
obračuni za tron

Spektakl u Areni za kraj godine: Povijesna noć za FFC s bitkama za pojas

Nakon uspješne priredbe u Linzu, Final Fight Championship se vraća u Hrvatsku gdje će za kraj godine organizirati najveći event u povijesti hrvatske promocije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prosincu nas u zagrebačkoj Areni očekuje veliki borilački spektakl FFC 27: Night of Champions. U subotu 17. prosinca FFC priprema svoju dosad najluđu večer u kojoj ćemo gledati samo borbe za pojas i u MMA i u kickboxing dijelu programa. Radi se o pet naslova kickbosača i šest MMA boraca.

U ring će ući najveće FFC-ove zvijezde poput Mladena Brestovca, Pavela Zhuravleva, Filipa Pejića, Davida Mitchella i Darka Stošića, a imena svih sudionika još nisu do kraja poznata. U Areni ćemo sigurno vidjeti neke nove prvake s obzirom da je FFC ostao bez njih u poluteškoj, velter i lakoj kategoriji jer su bivši prvaci Marcin Prachnio, Laszlo Senyei i Ahmed Vila odlučili karijere nastaviti u drugim kategorijama.

Zagrebačka publika će sigurno biti zadovoljna jer će imati priliku navijati za čak šest Hrvata, odnosno četiri svoja sugrađana iz metropole. Ulaznice možete nabaviti po uobičajeno povoljnim cijenama kada je u pitanju FFC, pa se karte za tribinu mogu nabaviti po cijeni već od 80 kuna, dok se cijena onih na parteru kreće već od 120 kuna.

Povodom ovog nadolazećeg spektakla FFC vas poziva na otvoreni trening nakon kojeg će borci, točnije Mladen Brestovac, Filip Pejić, Ivica Trušček, Darko Stošić, Jasmin Bajrović i Samo Petje biti na raspolaganju za intervjue i izjave, ali i za slikanje s navijačima.

Otvoreni trening i druženje s medijima održat će se u srijedu 23. studenog u 15 sati u prostorijama zagrebačkog American Top Teama, Slavonska avenija 3.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider