FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Zlatan mu odgovorio

MMA borac prijeti Ibrahimoviću: "Brutalno ću ga prebiti zbog onoga što je učinio 2011. godine"

Poljak Dariusz Kazmierczuk zamjerio je Ibrahimoviću što je 2011. godine u lovu ubio lava.

Zlatan Ibrahimović (Foto: Afp)

Legendarni Zlatan Ibrahimović ovog je ljeta završio svoju nogometnu karijeru, ali zbog svog ratobornog karaktera dobiva sve više ponuda za ulazak u ring. Posljednji u nizu ponudio mu se poljski MMA borac Dariusz Kazmierczuk (49), koji želi prebiti Ibru zbog događaja iz 2011. godine.

Poljak, koji je veliki ljubitelj životinja, namjerava mu se osvetiti jer je prije više od deset godina sudjelovao u lovu na lavove.

Marko Pjaca Nicolo Schira: "Gotovo je! Marko Pjaca vraća se u Hrvatsku, raskinuo je s Juventusom" divider

"Taj ku*vin sin 2011. godine ubio je lava. Otišao je s gomilom magaraca u lov i ubili su lava samo zbog trofeja. Izvukao se bez posljedica, ali ja mu spremam brutalne batine", rekao je poljski MMA borac.

Ibra mu je uzvratio rekavši za Poljaka da je "palačinka" i nije dalje ulazio u rasprave, ali mediji ne bi imali ništa protiv da ga vide u celebrity boksu ili MMA-u.

Gabriel Vidović Dinamo predstavio svoje veliko ofenzivno pojačanje divider

Iako mu MMA nije kruh i voda, Zlatan je veliki ljubitelj borilačkih sportova i nositelj je crnog pojasa u taekwondou. Često je za nogometne karijere objavljivao na društvenim mrežama snimke i fotografije svojih treninga, koji su ponekad uključivali elemente borilačkog sporta.

Kazmierczuk je možda iskusan MMA borac, međutim ne i baš uspješan jer u 15 borbi ima samo tri pobjede. Uz Poljaka s Ibrom bi rukavice ukrstio i slavni youtuber KSI, koji mu je ponudio boksački okršaj, ali Ibra nije ponudio nikakav odgovor.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider