FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ŠTO SAD DALJE?

"Dajte mu sad Hrgovića!" Vodeći borilački novinar prokomentirao razmišljanja fanova o Ngannouu

Ljubitelji borilačkog sporta žele Francisa Ngannoua što prije vidjeti ponovno u boksačkom ringu.

Francis Ngannou (Foto: Afp)

Svi koji su osporavali Francisa Ngannoua moraju priznati kako je bivši UFC-ov teškaški prvak odradio sjajan posao u meču protiv Tysona Furyja

Kvalitetno je iskoristio podcjenjivanje od strane Furyja, a nakon što mu je pokazao koliko jako može udariti, mogao je i uživati u nastavku okršaja.

Svaka pobjeda osim one u meču je Francisova 

Nije došao do pobjede u meču, no svaka druga pobjeda sinoć je bila njegova. Svi mu moraju skinuti kapu i priznati kako je potvrdio sve što je mjesecima govorio.

No, kako tvrdi najpoznatiji svjetski borilački novinar, i dalje ima onih koji to ne mogu prihvatiti pa već traže meč u kojem će se vidjeti kolika je Predatorova prava vrijednost.

"Neki pasionirani boksački fanovi trenutno potpuno gube pamet. Urnebesno. 

'Dogovorite sad Francisa protiv Hrgovića ili protiv Zhanga, da vidimo kako će to biti'. Ili kažu da je Fury imao lošu noć. Dajte ljudi, upravo je ovo napravio prvaku par mjeseci nakon što su svi ismijavili snimke s njegovog treninga. Govorili su da je smiješan.

Sjednite i prihvatite svoj poraz. Bit će sve u redu", napisao je Helwani.

Ne nadajmo se Hrgoviću protiv Kamerunca

Ngannou protiv Hrgovića? S financijske i promotorske strane fantastičan meč za našeg El Animala, no on je sad u potpuno drugim boksačkim pričama. A tamo će biti i Ngannou, koji će za idući meč tražiti neku zvijezdu.

ŠOn će sigurno odraditi još koji boksački meč, a nekako se najviše čini da bi sve moglo ići u smjeru Deontaya Wildera. No, prvo će Ngannou odmoriti, a onda vjerojatno odraditi MMA borbu u PFL organizaciji kojoj je ove godine pristupio.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider