FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pogledajte kako je bilo

Izazivač izazvao vrištanje, a prvak zviždanje: Jedva čekamo veliki revanš!

U američkom Buffalu održano je sučeljavanje boraca uoči UFC 210 spektakla kojeg od 4:00 ujutro možete u izravnom prijenosu gledati na GOL.hr-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veliki borilački spektakl u Buffalu dobio je dvije velike priče koje su dodatno podigle atmosferu među MMA fanovima. Prvo je na vaganju viđena drama zbog koje umalo nije ni bilo glavne borbe između prvaka poluteške kategorije Daniela Cormiera i Anthonyja Johnsona, a onda su svi počeli pričati o ''spornim'' grudima odnosno silikonima debitantice Pearl Gonzalez.

Posljednji put uoči samih borbi borci i borkinje izašli su jedni pred druge na sučeljavanju, a zanimljivo je bilo vidjeti reakcije navijača kada su pred njih izašli glavni glumci ovog spektakla Cormier i Johnson.

U velikom revanšu stručnjaci su favoritom proglasili izazivača Johnsona kojeg je to začudilo jer on nije taj koji nosi pojas oko struka. Očito su njegove nokauterske sposobnosti kupile ne samo stručnjake već i navijače koji su ga srdačno pozdravili.

''Ova borba mi znači sve, ali želim se najviše zahvaliti navijačima. Obećavam da ćemo vam priuštiti pravi show'', poručio je žestoki udarač ''Rumble'' Johnson.

Cormier nije dobio takvu podršku već uzvike negodovanja i zvižduke, dijelom zbog događaja na vaganju.

''Poštujem ga i njegove sposobnosti, ali ništa se neće promijeniti u odnosu na prošli meč. Čast mi je što sam ovdje, a sutra čuti onaj 'i dalje prvak''', rekao je Cormier.

UFC 210 spektakl gledajte UŽIVO na GOL.hr-u od 4:00 ujutro, a na Novoj TV u večernjem terminu u nedjelju od 23 sata!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider