FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
borba ove godine?

Conor McGregor podgrijao strasti novim videom!

Najintrigantnija borba možda i svih vremena između Conora McGregora i Floyda Mayweathera u punom je jeku priprema...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najpoznatiji MMA borac današnjice Conor McGregor nedavno je gostovao u Manchesteru gdje je odgovarao na brojna pitanja voditelja i fanova. Naravno, sve je najviše zanimalo što ima novo oko potencijalne borbe njega i neporaženog, ali umirovljenog boksača Floyda Mayweathera.

"To mi je idući primarni cilj. Ući u ring s Floydom Mayweatherom. Svi žele vidjeti tu borbu. Trebamo se on i ja sjesti za isti stol i dogovoriti. On je sam svoj gazda, a i ja sam. Mislim da će se borba dogoditi krajem ove godine ili početkom iduće", rekao je između ostalog irski borac.

Prije manje od 24 sata McGregor je na svom Instagram profilu, na kojem je vrlo aktivan, objavio i video svog treninga u boksačkom ringu. Snimka nije predugačka pa se ne može puno toga zaključiti iz nje, ali sama činjenica da ima boksačke rukavice i da trenira dovoljno govori.

Čini se da se Notorious drži svoje riječi i da ide prema tome da boksačkim fanovima, ali i onima iz MMA svijeta, priušti nezaboravnu večer borbom koja još nikada u povijesti nije dogovorena!

 

Boxing at SBG

A video posted by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider