FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
iz vedra neba

Najveća zvijezda MMA-a Conor McGregor ponovno objavio odlazak u mirovinu: "Napuštam ovaj sport"

Kao iz vedra neba, po treći put u karijeri, Conor McGregor objavio je da odlazi u mirovinu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tek što je završio UFC 250 u Las Vegasu na Conor McGregor objavio je na Twitteru da se povlači iz borilačkog svijeta

"Bok ekipa. Odlučio sam se povući iz svijeta borbe. Hvala na svim lijepim sjećanjima. Kakva je to samo vožnja bila. Ovo je fotografija mene i majke u Las Vegasu nakon jedne od osvojenih titula prvaka svijeta", napisao je u svom tvitu Conor McGregor.

Ovu objavu treba uzeti sa zadrškom, jer je ovo već treći put da Conor McGregor objavljuje odlazak u mirovinu, koji na kraju ispada kao neistina. Radio je to 2016. godine i lani u ožujku. 

Amanda Nunes udara Spencer Amanda Nunes demolirala Spencer u novoj obrani naslova UFC prvakinje na spektakularnom UFC-u 250 divider

Prošle godine je to objavio usred pregovora s UFC-om oko nove borbe, pa je bilo logično zaključiti da su pregovori propali i da je zato tako reagirao. 

Isti bi razlog mogao biti i ovog puta s obzirom da McGregor traži priliku osvojiti naslov prvaka u velteru, a šef UFC-a Dana White mu nema namjeru dati da se ogleda protiv prvaka Kamaru Usmana. 

U svakom slučaju treba malo pričekati i ne prerano otpisivati Irca. Sklon je kontroverzama i drami, pa ne bi začudilo da je to još jedan takav čin. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider