FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
FIGHT!
''ti si striper''

McGregor polugol šetao New Yorkom: ''Ja sam crn od pupka prema dolje''

Conor McGregor opet je priredio show na sučeljavanju s Mayweatherom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Putujući cirkus May/Mac stigao je do New Yorka. Nakon press konferencija i međusobnog ''grilanja'' McGregora i Mayweathera u Los Angelesu i Torontu, boksač i MMA-ov borac zabavljali su publiku u Brooklynu.

Nekako je splasnuo njihov verbalni obračun jer je većina fora potrošena u spomenutim gradovima pa se dio medija bavi pitanjem rasizma. Neki su zamjerili irskoj MMA-ovoj superzvijezdi izjave koje su mnogi protumačili kao koketiranje s rasizmom.

''Čini se kako mediji tvrde da sam protiv tamnoputih ljudi, ali zar ne znaju da sam ja napola crn? Ja sam napola crn od pupka prema dolje'', u svom je stilu dodatno zakuhao situaciju Conor McGregor koji je u dvoranu ušetao gol do pasa.

Opća je ocjena kako je Irac dosadašnji dio promotivne turneje završio kao pobjednik, iako je u Los Angelesu Mayweather imao neke trikove u rukavu. No ni McGregor više nije toliko zabavan pa je sreća što ova turneja završava danas u Londonu.

Mayweather je u jednom trenutku počeo bacati novčanice na McGregora nazivajući ga striperom, a publika je uzela Amerikanca na zub skandirajući mu ''plati porez'', što se dogodilo i u Torontu. Irac se u jednom trenutku obrušio i na repera 50 Centa, a pohvalio Jay Z-ja i pokojnog Notorius B.I.G.-a s kojim dijeli nadimak.

McGregor i Mayweather bore se u boksačkom meču 26. kolovoza u Las Vegasu.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider