FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Uh, kad bi se to dogodilo...

Usikov trener prijeti Furyju i poručuje: "Ako nastavi bježati, upada Hrgović!"

Filip Hrgović nada se borbi za naslov prvaka svijeta.

Oleksandr Usik i Tyson Fury (Foto: Afp)

Hoće li Filip Hrgović 18. svibnja u ring s Oleksandrom Usikom? Za to postoji velika vjerojatnost, a o svemu je više progovorio Sergej Lapin, trener ukrajinskog teškaškog šampiona.

"Ja se nadam da će Usik i Fury boksati 18. svibnja, ali ako se to ne dogodi odnosno ako Fury nastavi izbjegavati taj meč, onda će Oleksandr boksati s Hrgovićem", rekao je Lapin.

Podsjetimo, ovog vikenda su Fury i Usik trebali boksati u Saudijskoj Arabiji u sklopu mega-priredbe koja je otkazana nakon što je Britanac dobio posjekotinu na sparingu i otkazao meč.

Usik je svjetski prvak u teškoj kategoriji po verzijama IBF, IBO, WBA i WBO, dok je Fury vlasnik WBC pojasa. Bio je planiran meč za ujedinjenje titula, međutim od svega nije bilo ništa, barem zasad, jer se već planira novi, za 18. svibnja.

"Zamislite si na trenutak, on je posjekotinu na glavi zadobio na treningu na kojem se boksa sa zaštitnom kacigom na glavi i s velikim rukavicama. Možete li zamisliti kako će izgledati njegova glava nakon Usikovih bombi", rekao je Lapin, zaključivši:

"Odluči li se napokon ući u ring 18. svibnja, postat će to njegova najgora noćna mora. On se u životu nije borio s boksačem takvog kalibra."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider