FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
''kucija subicija''

Bob Sapp stiže u Zagreb: Progovorio i hrvatski…ili nešto slično

Legendarni borac i zabavljač Bob Sapp sljedećeg mjeseca dolazi u Zagreb.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U zagrebačkoj dvorani Kutija Šibica 21. siječnja održat će se borilački spektakl “Munja Fighting Championship - MFC“ na koji je svoj dolazak najavio legendarni borac Bob Sapp.

Munja Fighting Championship – MFC u jednoj će večeri imati 10 borbi hrvatskih i regionalnih MMA boraca prema strogim MMA pravilima. Uz MMA borbe priredbu će pratit i dodatan zanimljiv sadržaj poput borbi u viteškim kostimima, kao i dolazak Sappa.

Legendarni borac Robert Malcom Sapp Jr. poznatiji kao Bob Sapp na zagrebački MFC spektakl stiže kao domaćin MFC večeri u dvorani Kutija Šibica, a svoj dolazak već je najavio svim ljubiteljima MMA borbe uz poruku: „Zagrebe Zvijer dolazi!“ uz obećanje kako će prirediti nezaboravan show u Zagrebu. Dovoljno je vidjeti kako izgovara ''Kutija šibica''…

Sapp je američki profesionalni hrvač, glumac, komičar i bivši igrač američkog nogometa ponajprije poznat po svojoj kickbox i MMA karijeri. Iako je njegova borilačka karijera završila Sapp je još uvijek veliki ljubimac javnosti i medija, a posljednjih godina vrlo je angažiran u brojnim televizijskim projektima te kao promotor MMA borbi diljem svijeta. I njegov boravak u Zagrebu kao i nastup na MFC večeri cijelo će vrijeme pratiti nekoliko američkih i japanskih TV ekipa, tvrdi organizator.

MFC planira u 2017. godini održati četiri borilačka spektakla uz vrhunske domaće i inozemne borce, a domaćin svakog turnira bit će jedan od svjetski poznatih MMA boraca.

Borbe 21. Siječnja u dvorani Kutija šibica počinju u 20 sati, a ulaznice po cijeni od 100 do 1000 kuna u prodaji su od idućeg tjedna na www.entrio.hr . U slobodnoj prodaji u prvom krugu bit će oko 1000 ulaznica.

Imena boraca i raspored borbi prvog Munja Fighting Championship – MFC spektakla bit će objavljeni prije Nove godine.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider