FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Na Novoj TV i GOL.hr-u

Verbalna paljba i napeti živci uoči velikog meča: "Ne upiri prstima u mene"

Revanš najboljih poluteška svijeta, Amerikanca Andrea Warda i Rusa Sergeja Kovaljova gledajte na GOL.hr-u i Novoj TV.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Noćas od 4:30 na portalu GOL.hr uživo gledajte pravu boksačku poslasticu, a snimku pratite na Novoj TV od 23:15. Radi se o toliko željenom revanšu najboljih poluteška svijeta - Amerikanca Andrea Warda i Rusa Sergeja Kovaljova. U dvoboju prije 7 mjeseci slavio je Amerikanac, ali uz kontroverznu odluku sudaca, pa se u ovom okršaju očekuje pravi boksački spektakl.

Kada Michael Buffer, najpoznatiji i najskuplji "glas" boksačkog svijeta, najavljuje vaganje, onda je potpuno jasno kakav glamur prati ovaj meč. Što i ne čudi jer se novi okršaj ovih boksača očekuje praktički od kraja prošlog kada je kontroverznom odlukom sudaca na kraju slavio Amerikanac koji sam sebe naziva sinom Božjim.

Rusu je nadimak "razarač", a iako između samih boraca jutros nije došlo do iskrenja, verbalne paljbe nije nedostajalo. Novinari su upitali Kovaljova: Virgil Hunter kazao je da je trenirao Warda da vas nokautira?

"Stvarno? OK, vidjet ćemo!" uzvratio je Rus. Ward koji je u ulozi prvaka, djelovao je smirenije.
"Moj je posao nastaviti tamo gdje smo stali na kraju prošlog meča. Drago mi je da je imao savršene pripreme. Svi su čuli što je rekao do sada, tako da na kraju meča ne želim čuti nikakve isprike."

Noćas je odrađeno i vaganje, a kilaža im je identična: 79 kilograma. No osjećaji su potpuno drugačiji jer Rus i dalje smatra da je pokraden u prvom meču, održanom prije 7 mjeseci.
"Što još želite čudi od mene? Već sam rekao dovoljno. I dokazat ću to u ringu. A ti se pripremi", ispalio je Kovaljov, a Ward mu je uzvratio.
"Ne upiri prstima u mene, čovječe!"

Možda Ward ne dopušta ni upiranjem prstom jer osjeća podršku kladionica. Smatraju ga favoritom s koeficijentima između 1.60 i 1.75, dok uz Kovaljova stoje koeficijenti u rasponu od 2.15 do 2.35.

Rus zato ima dodatni motiv. Iako se čini da on s motivacijom doista nema nikakvih problema. Spektakl iz Las Vegasa gledajte uživo na portalu GOL.hr od 4:30, a snimku na Novoj TV u večernjim satima.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider