FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
MGM je već rezerviran

Sve je spremno: "Borba Mayweathera i McGregora je dogovorena"

Nadamo se da ovoga puta nije riječ o špekulaciji, već da je informacija pouzdana i točna!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Boksački meč godine i dvoboj koji će vjerojatno srušiti apsolutno sve rekorde PPV prodaje (pay per view - plati i gledaj) i zarade je navodno napokon dogovoren! Prema pisanju američkih medija, koji se pozivaju na dobro provjerene izvore, Floyd Mayweather Jr. je napokon potpisao ugovor za meč protiv Conora McGregora. Datum bi trebao biti, baš kao što se pisalo ovih dana – 26. kolovoz, a mjesto održavanja slavna MGM Grand Garden Arena u Las Vegasu.

Vijest je prvi javio poznati novinar Joe Biggs koji se poziva na izvor direktno u kući Floyda Mayweathera. Kratko je na svom Twitteru napisao:

“Mayweather i McGregor su upravo potpisali ugovor. Borba je dogovorena.”

Drugi izvor također povezan s Mayweatherom je također potvrdio informaciju.

“Da, istina je. Čuo sam kroz svoje izvore da je dogovor postignut. Sada se moramo samo pripremiti za cirkus. LoL.”

Podsjećamo, predsjednik UFC-a Dana White već tjednima pokušava ubrzati i konačno dogovoriti sve detalje oko dugo najavljivanog dvoboja. Poznato je da je Irac svoj dio ugovora dogovorio i potpisao još prije desetak dana, a od tada se samo peglaju svi detalji s Mayweatherom.

U međuvremenu se pojavila informacija da je White “skinut s ovog slučaja”, no informacija je brzo demantirana. Kada tome dodate da je Mayweather u ponedjeljak rezervirao legendarnu MGM Grand Garden Arenu na svoje ime za datum 26. kolovoza, ali i da je McGregor u utorak javio fanovima “da se spreme za velike vijesti”, čini se da sve ukazuje kako je dogovor zaista postignut.

Za sada nema službene potvrde, iako se i ona očekuje tijekom utorka ili najkasnije u srijedu!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider