FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
prestravio je i voditelje

Babić u elementu na sučeljavanju: "Savage je bijesan. Bio si debeo poput krafne. Sad ćeš dobiti svoje"

Alen Babić odradio je još jedno samouvjereno sučeljavanje uoči svoje šeste profesionalne borbe u kojoj će tražiti šestu pobjedu nokautom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Alen "Savage" Babić odradio je sučeljavanje s Tomom Littleom uoči subotnjeg boksačkog okršaja u teškoj kategoriji. Babić je u stilu svog nadimka bio divlji, te je svom suparniku obećao nokaut u prvoj rundi, jer je ovaj imao lijepih riječi o Filipu Hrgoviću, ali i jer je rekao da će pobijediti u subotnjem okršaju.

"Savage je bijesan, nije sretan zbog Toma Littlea. Bio sam njegov prijatelji tri mjeseca dok je bio debeo poput krafne. Slao sam mu poruke, a sada govori da će me završiti i da je Hrgović bolji. Čemu to? Svi sumnjaju u mene na svakom koraku i dosta mi je toga. A ja ih sve nokautiram u dvije runde. Što da iduće napravim? Nokautirat ću ga u prvoj rundi. Emotivac sam... U prvoj rundi, to je moj je*beni plan. Cijeli tjedan govori da će me ubiti u prvoj rundi. Zašto pričaš tako? O tebi sam govorio samo lijepe stvari, a sada si izabrao Hrgovićevu stranu. Prodao si se. Više ne možeš biti u Savageovoj vojsci. Nisi položio ispit i sada želim ovaj posao završiti čim prije. Savage je ljut", kazao je Babić, a prenio naš Fightsite.

gol expired Babić poludio kad je čuo što je rekao Hrgovićev promotor: Do borbe je moglo doći, a on nije ni znao divider

"Tražio si Savagea i Savage je ovdje. Sad ćeš dobiti svoje. Ja imam pet nokauta u deset rundi, a ti nisi pobijedio u borbi tri godine. Ne bi trebao tako govoriti. Trebao bi pokazati poštovanje, a nisi mi ga dao ni jedan posto. Da sam ja bez pobjede tri godine, ja ne bih pričao tako. Hrgović je rekao da si propalica, a ti uzimaš njegovu stranu."

Tema je bila i Babićeva kilaža. Alen se požalio da se to stalno bespotrebno stavlja u fokus.

"Priča se stalno i o mojoj kilaži. Imao sam 102 kilograma kada sam ušao u 'Matchroomov bubble', a sada sam na 96. Briga me za kilažu. Ako želim, bit ću najmanji teškaš na svijetu. Alen voli Toma Littlea, ali Savage ga mrzi jer priča protiv njega. Priča i o Hrgoviću, a njega ne volim. Zna on što treba reći da me izbaci iz takta. Tažio si Savagea, sad si ga i dobio", žestoko je poručio svom suparniku Babić.

Voditelji sučeljavanja u studiju su se nakon istog malo našalili, pa je jedan upitao drugog:

* Sumnjaš li ti Babića?

"Neeeeeeee".

* Propitkuješ li njegove kilograme?

"Nikakooooo. A ti?"

* Ne! Ako mi ovaj tjedan smjestiš neku psinu reći ću Babiću da sumnjaš u njegove mogućnosti.

"Hahahaha".

Meč Babića i Littlea dogodit će se u subotu navečer s početkom ne prije 19:30 po hrvatskom vremenu.

gol expired Nova runda prepucavanja hrvatskih teškaša: "Dobio sam erekciju! Sve ću napraviti da uđemo u ring'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider