Košarka
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Košarka
John Wall junak

Wizzardsi bez Bogdanovića bolji od Cavsa

Wizzardsi su bez našeg Bojana Bogdanovića odigrali sjajnu napadačku utakmicu protiv Cleveland Cavaliersa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Košarkaši Washington Wizardsa pobijedili su u gostima Cleveland Cavalierse s 127-115 i učinili utrku za prvaka Istočne konferencije neizvjesnom.

Wizzardsi su bez našeg Bojana Bogdanovića odigrali sjajnu napadačku utakmicu, čak sedmorica gostiju ubacilo je 10 i više poena, a najviše junak dvoboja John Wall (37). Wall je utakmicu započeo s 18 poena u prvoj četvrtini i besprijekornim šutem 8-8, a imao je veluiku pomoć u Bradleyu Bealu (27). NBA prvaci nisu našli odgovor kako zaustaviti Wizzardse, a nije pomoglo niti 11 skokova i 24 poena LeBrona Jamesa, koji se vratio nakon ozljede. Cleveland i dalje vodi na Istoku s omjerom (47-25), ali su sada Boston (47-26) i Washington (45-28) jako blizu.

U ostalim utakmicama Clippersi su s 108-95 pobijedili Utah, pa momčad iz LA kroči ka šestom doigravanju zaredom. San Antonio Spursi su s 106-98 pobijedili NY Knickse, uz 29 poena Kawhi Leonarda, dok su LaMarcus Aldridge i Pau Gasol ubilježili "double-double" učinke. Spursima je to četvrta pobjeda zaredom i s omjerom 56-16 "pušu za vrat" vodećim Warriorsima (58-14).

Dobitnici večeri su i Toronto Raptorsi koji su slavljem kod Dallas Mavericksa (94-86) osigurali doigravanje. Raptorsima je to 44. pobjeda u sezoni i peta zaredom u gostima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider