Košarka
SPORTOVI
Košarka
Bilo je svega

Kakav ''show'': Pachulia udario Westbrooka, najgori koraci ikad i Durantova partija sezone

Kevin Durant nije bio smeten novim okršajem protiv svog bivšeg kluba Oklahoma City Thundera zabivši 40 koševa i zasjenivši novi ''triple-double'' Russella Westbrooka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica Golden State Warriorsa i Oklahome bila je sve samo ne normalna. Warriorsi su slavili sa 121-100 na krilima Kevina Duranta koji je protiv svoje bivše momčadi zabio najviše ove sezone (40 koševa). Doduše, Oklahoma je dobro otvorila utakmicu i prevođena Westbrookom držala se sve do poluvremena. No, Golden State je dobio treću dionicu s 37-22 i više nije ispuštao prednost.

Utakmica će ostati upamćena po nekoliko stvari, a najviše po grubom prekršaju Zaze Pachulije nad Westbrookom. Centar Warriorsa je koncem druge četvrtine udario Westbrooka u lice nakon ''pick and rolla''. Bio je to poprilično oštar prekršaj koji je okarakteriziran kao ''flagrant 1''.

''Jednostavno ideš dalje. Ako je ozlijeđen, u redu. To je sastavni dio igre'', komentirao je Pachulia svoj prekršaj nakon utakmice, a nije dugo trebalo čekati na odgovor zvijezde Thundera:

''Udario me dosta jako, ali to je sve u redu. Vratit ću mu za to.''

Westbrook je završio utakmicu s 27 koševa, 15 skokova i 13 asistencija, ali nije bilo dovoljno da njegova momčad ozbiljnije ugrozi Warriorse. Playmaker Oklahome pobrinuo se za još nekoliko ''highlighta'' utakmice. Od nevjerojatnih koraka kada je zaboravio povesti loptu do monstruoznog zakucavanja i blokade na Draymondu Greenu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider