Košarka
SPORTOVI
Košarka
Godina košarke

GOL.hr predstavlja: Košarkaški podcast Triple-double svakog četvrtka!

Na GOL.hr-u je krenuo košarkaški podcast Triple-double.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ljubitelji košarke od ovog se tjedna četvrtkom navečer mogu informirati i zabaviti uz novi projekt GOL.hr-a. Radi se o košarkaškom podcastu nazvanom Triple-double u kojem će glavna tema biti NBA liga s naglaskom na hrvatske igrače.

Domaćini Triple-doublea dva su velika zaljubljenika u NBA, novinar GOL.hr-a Vid Horvat te poznati košarkaški trener Danijel Lutz. Oni će svakog tjedna u narednim mjesecima analizirati i komentirati aktualne događaje iz najbolje lige svijeta, a pripremaju nam i neka iznenađenja.

U prvom izdanju Triple-doublea (četvrtak, 16.2.) otvorene su mnoge teme, a javio se i Bojan Bogdanović iz New Yorka.

Ovaj podcast namijenjen je svim ljubiteljima košarke i sporta općenito. Želja nam je da košarka kao jedan od naših najtrofejnijih i najpopularnijih sportova dobije još jedno mjesto okupljanja, ovaj put kao video podcast, popularni digitalni format iz kojeg su u SAD-u nastale danas neke vrlo cijenjene TV emisije.

Ako nekima sama NBA košarka nije bila dovoljan mamac, šest Hrvata među elitom ove je sezone pobudilo veliko zanimanje sportskih zaljubljenika, a u mjesecima uoči Eurobasketa, koji se održava u rujnu, oni će biti i pod posebnim povećalom šire javnosti.

Podcast Triple-double bit će mjesto na kojem ćete moći saznati sve o čemu se govori u i oko NBA lige s detaljnim analizama nastupa hrvatske šestorke.

Pozivamo vas da svakog četvrtka od 20:15 budete uz Vida Horvata i Danijela Lutza. Košarka je zaslužila vašu potpunu pozornost!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider