Košarka
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Košarka
Specijalni gost iz Amerike

NBA stručnjak za Triple-double o Bogdanoviću, hit momčadi i Zupcu

Peto izdanje Triple-doublea donosi gostovanje specijalnog gosta iz Amerike s kojim naši voditelji analiziraju Washington i borbu za vrh Istoka, kao i što možemo očekivati od Ivice Zupca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U petom izdanju Triple-doublea gostuje NBA analitičar iz San Francisca Nate Duncan, koji zajedno s voditeljima podcasta razgovara o Washington Wizardsima, Bojanu Bogdanoviću i njihovim šansama protiv Clevelanda eventualno u playoffu.

Washington je uz San Antonio i Miami najbolja momčad u 2017. godini, a do kraja regularnog dijela sigurno će se boriti za drugo mjesto, ako ne i ugroziti Cleveland na prvoj poziciji.

Nate Duncan je inače stručnjak za ''salary cap'', skaut i voditelj radijskog podcasta u San Franciscu ''Dunc'd On'', a čije mišljenje je vrlo cijenjeno u NBA-u. On je ekskluzivno za Triple-double dao svoje viđenje Wizardsa, ali i analizirao našeg mladog centra Ivicu Zupca u Los Angeles Lakersima.

''Zanimljivo je da se Scotta Brooksa ne smatra jednim od najboljih trenera u ligi. U Oklahomi je radio dosta stvari koje ljudi nisu voljeli kod njega. Ali u Washingtonu je teško uprijeti prstom u nešto što nije dobro napravio'', jedna je od stvari koju je rekao Duncan.

U podcastu se, među ostalom, razgovara i o problemima Cleveland Cavaliersa i koliko to može utjecati na njihovu igru u playoffu, odnosno što sve moraju popraviti ukoliko žele obraniti naslov prvaka u lipnju.

Cijelu analizu Washingtona i problema s kojima su se suočili Cleveland Cavaliersi, kao i što je Duncan sve rekao o njima, ali i gdje jednog dana vidi Ivicu Zupca gledajte u petom izdanju Triple-doublea.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider