Košarka
SPORTOVI
Košarka
Kompletna analiza playoffa

Sve oči uprte u njih: Amerika čeka povijesni okršaj bivših suigrača

U devetom košarkaškom podcastu Triple-double analiziraju se svi parovi NBA doigravanja i govori se o povijesnom podvigu Russella Westbrooka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zadnje utakmice regularnog dijela NBA sezone potvrdile su ono što se znalo i večer prije. Boston Celticsi uspjeli su osvojiti ''jedinicu'' na Istoku, dok su Chicago i Indiana slavili u zadnjim utakmicama i tako ostavili Miami na devetom mjestu.

Aktualni prvaci Cleveland Cavaliersi neslavno su završili regularni dio s četiri uzastopna poraza. Doduše, zadnju utakmicu protiv Toronta odmarali su najveće zvijezde za playoff u koji ulaze s nekoliko problema. Što ih čeka u prvoj rundi i što bi moglo utjecati na njihovu obranu naslova komentira voditeljski dvojac Triple-doublea.

U devetom izdanju košarkaškog podcasta također se priča o povijesnom dosegu Russella Westbrooka, koji je srušio rekord Oscara Robertsona po broju triple-doublea u jednoj sezoni. Osim toga, njegova Oklahoma će u prvoj rundi igrati protiv Houstona i Westbrookovog najvećeg kandidata u MVP utrci Jamesa Hardena. Okršaj koji se s nestrpljenjem očekuje i gdje bi se mogla odvijati povijest.

Još jedna potencijalno neizvjesna serija playoffa koja bi mogla otići u sedam utakmica je ona između Washingtona i Atlante, a koje će nama biti posebno zanimljiva zbog dvojice hrvatskih predstavnika, Bojana Bogdanovića i Nevena Spahije. Wizardsi su prije dvije godine ispali u drugoj rundi upravo protiv Atlante, a ove sezone oni su u ulozi favorita i gladni uspjeha.

Warriorsima će prva prepreka na putu do finala biti Portland Trail Blazersi s kojima su igrali i prošle godine te lako prošli u drugoj rundi, dok će Spursi igrati protiv starih rivala Memphis Grizzliesa s kojima se sastaju četvrti put u zadnjih sedam godina.

Kompletnu analizu svih parova ovogodišnjeg NBA doigravanja gledajte u devetom izdanju Triple-doublea.

Parovi doigravanja:

Istočna konferencija:

1. Boston Celtics – 8. Chicago Bulls
2. Cleveland Cavaliers – 7. Indiana Pacers
3. Toronto Raptors – 6. Milwaukee Bucks
4. Washington Wizards – 5. Atlanta Hawks

Zapadna konferencija:

1. Golden State Warriors – 8. Portland Trail Blazers
2. San Antonio Spurs – 7. Memphis Grizzlies
3. Houston Rockets – 6. Oklahoma City Thunder
4. Los Angeles Clippers – 5. Utah Jazz

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider