Košarka
SPORTOVI
Košarka
Finale Triple-doublea

''On je pod svim vrstama pritisaka, ali ni Rihanna ga ne može izbaciti iz ritma''

Košarkaški podcast Triple-double na GOL.hr-u stigao je do svoje posljednje epizode u kojoj se po zadnji put analiziraju sudionici NBA finala te proglašavaju pobjednici godišnjih nagrada.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjem, 17. izdanju Triple-doublea govori se o nadmoći Golden State Warriorsa, koji će sasvim izgledno postati novi NBA prvaci unatoč novoj sjajnoj seriji LeBrona Jamesa. Međutim, sada se pokazuje kolika je prevaga dolazak Kevina Duranta u momčad iz Oaklanda.

Voditelji podcasta razgovaraju o Durantovom učinku i njegovoj razlici u finalnoj seriji. No, osim Duranta svoju formu u pravo vrijeme pronašao je i Stephen Curry, koji također igra na MVP nivou, a s takvim liderima i odličnom igrom na obje strane parketa, Golden State je u ovom trenutku nedodirljiv.

''Postoji jedna razlika u odnosu na lani, a ona se očituje u dvije brojke ili dva slova. To je golema razlika. Čovjek koji je visok preko 2,10 m, a igra na vanjskoj poziciji. I čovjek koji je možda najbolji strijelac u NBA ligi'', izjavio je Lutz te nadodao:

''Ono što se upravo dešava je najbolji mogući scenarij za Warriorse, ali i individualno za Kevina Duranta. On je pod svim vrstama pritisaka, ali za sada ga ni Rihanna ne može izbaciti iz ritma. Onda možemo govoriti o tome da suvereno vlada.''

Warriorsi su svojim načinom igre podsjetili na najveće generacije u povijesti NBA-a. Mnogi i h svrstavaju uz bok legendarnih Lakersa iz 80-ih i Bullsa iz 90-ih te se vode rasprave koja bi momčad pobijedila u njihovim međusobnim susretima.

U zadnjem ovosezonskom Triple-doubleu također se razgovara o individualnim nagradama za regularni dio sezone, a koje će se po prvi put dodijeliti na svečanoj gala večeri 26. lipnja. Na njoj će prisustvovati i Dario Šarić, koji se našao među finalistima za rookieja godine.

O svemu tome i zadnjoj analizi velikog finala gledajte u posljednjem Triple-doubleu sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider