Košarka
SPORTOVI
Košarka
Analize, statistike, prognoze

Sve o spektaklu koji se dugo čekao: ''Siguran sam da će ovo finale biti povijesno''

U 16. izdanju Triple-doublea razgovara se isključivo o velikom NBA finalu i njegovim glavnim akterima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cleveland Cavaliersi i Golden State Warriorsi treći put zaredom igrat će NBA finale. Dosad su u finalima na omjeru 1-1, kao što je i slučaj u regularnom dijelu ove sezone. Ono po čemu se ovo finale razlikuje od prethodna dva je da su obje momčadi u najjačem sastavu i daleko najboljima od kada je počelo njihovo rivalstvo.

U novom podcastu voditelji razgovaraju o svim detaljima koji bi mogli odlučiti seriju, tko je na kojim pozicijama u prednosti te koje su mane jedne i druge momčadi. Koliko su i dominantne te dvije momčadi govori podatak da su zajedno ove sezone u doigravanju na omjeru 24-1.

''U jednom trenutku sezone pomislili smo da bi mogli dobiti malo drukčiju sezonu, odnosno malo manje izvjesnosti osim ovog finala između Warriorsa i Cavsa koje se događa već treću godinu zaredom. Međutim, to se nije promijenilo u postsezoni'', rekao je jedan od voditelja Triple-doublea Danijel Lutz.

Ovaj matchup mnogi smatraju najtalentiranijim okršajem u finalima od Celticsa i Lakersa 1987. Serijom koju su mnogi već proglasili povijesnom i prije nego što je počela. A razloga za to ima i više nego dovoljno.

''Pred nama je u bilo kojem scenariju spektakularno finale. Bude li četiri, pet, šest ili sedam utakmica u svakom slučaju siguran sam da ćemo imati finale za povijest'', izjavio je Lutz.

Osim toga, u podcastu se pojavljuje nova rubrika face-off (brzopotezne prognoze NBA prvaka, MVP-a finala i X faktora), razgovara se o veličini LeBrona Jamesa i ulozi Kevina Duranta te hoće li nakon finala izaći kao pobjednik ili gubitnik. Detaljnije o svemu gledajte u 16. po redu Triple-doubleu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider