Košarka
SPORTOVI
Košarka
Skroman Benderov učinak

VIDEO Večer centara: Pogledajte rekord karijere Jokića, Towns utišao LA

Cleveland Cavaliersi sinoć su sa 118-103 pobijedili Phoenix Sunse.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

LeBronu Jamesu malo je nedostojalo da upiše svoj 46. ''triple-double'' u karijeri sa 21 poenom, devet skokova i 15 asistencija, dok je Dragan Bender bio skroman u porazu svoje momčadi. Kyrie Irving je dodao 26 koševa, Channing Frye je ubacio 18 koševa, Iman Shumpert 17, a James Jones 14.

Cavsi, koji su se vratili u svoju Quicken Loans Arenu nakon šest gostujućih utakmica, popravili su svoj omjer pobjeda i poraza na 30-11.

Sunse je predvodio Tyson Chandler s 22 koša i 16 skokova, a Dragan Bender je odigrao 17 minuta i zabio tri koša te upisao jedan skok, jednu asistenciju i jedan blok. Za Sunse je ovo četvrti poraz u zadnjih pet utakmica.

San Antonio Spurs su sa 118-104 bili bolji od Denver Nuggetsa, a Kawhi Leonard je zabio 34 koša, dok je rookie Dejounte Murray dodao 24. Denverov niz od tri pobjede je prekinut unatoč rekordu karijere 35 koševa sjajnog srpskog centra Nikole Jokića.

Leonard je u petoj utakmici zaredom upisao učinak od najmanje 30 koševa.

U Miamiju je Heat svladao Dallas Maverickse sa 99-95, a do pobjede ih je vodio Goran Dragić s 32 poena. Tyler Johnson je ubacio 23 koša, od čega 10 u zadnjoj četvrtini.

Hassan Whiteside je postigao 13 koševa, a Dion Waiters 12 za Heat. Kod Dallasa najučinkovitiji je bio Dirk Nowitzki, koji je utakmicu završio s 19 koševa.

Washington Wizardsi su sa 113-110 pobijedili New York Knickse, najviše zahvaljujući Johnu Wallu koji je zabio zadnja četiri koša za pobjednike. Utakmicu je završio s 29 poena i 13 asistencija. Otto Porter Jr. je zabio šest trica drugu večer zaredom, a učinak mu je na kraju bio 23 koša.

Iako je Carmelo Anthony zabio 34 koša, a Derrick Rose 20 za Knickse, to nije bilo dosta domaćinima za pobjedu.

Minnesota Timberwolvesi su bili bolji od Los Angeles Clippersa sa 104-101 a do pobjede ih je predvodio Karl Anthony Towns s 37 koševa, od čega je 15 zabio u zadnjoj četvrtini. Najbolji strijelac za Clipperse bio je DeAndre Jordan s 29 poena.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider