Košarka
SPORTOVI
Košarka
najavio je to

Sin LeBrona prijavio se na draft: Nije ni do koljena ocu, ali svi ga žele zbog jedne stvari

Bronny James prijavio se za NBA draft ove godine.

Bronny James (Foto: Afp)

Mladi Bronny James, sin LeBrona Jamesa, prijavio se na ovogodišnji NBA draft. Prijavu i dalje može povući do 16. lipnja, baš kao što je nekoć naš Roko Prkačin napravio.

Iako je odradio skromnu NCAA sezonu s prosjecima od 4,8 pena, 2,8 skokova i 2,1 asistencije u dresu USC-a, mladi Bronny je itekako primamljiv pick za brojne momčadi.

Prije dvije godine LeBron je najavio da ima samo jednu želju prije mirovine, a to je svog sina dočekati u NBA ligi i odraditi makar sezonu s njim.

Mierez sa suigračima Zekić je danas kapetansku vrpcu dao igraču koji ju je odavno trebao ponijeti divider

''Svoju posljednju sezonu ću odigrati sa svojim sinom. Gdje god Bronny bude, tamo ću biti i ja. Učiniti ću sve da odigram jednu sezonu s njime, ne marim za novac u ovom trenutku'', izjavio je LeBron za Athletic.

Samim time, tko god odabere Bronnyja, vrlo vjerojatno dobiva u paketu i LeBrona koji i u 40. godini i dalje žari i pali ligom.

Podsjetimo, mladi Bronny je bio na dobrom putu prema visokom izboru na draftu, ali srčani udar prije početka NCAA sezone je šokirao njegovu obitelj. Pet mjeseci je izbivao s terena, a nakon detaljnih pretraga dobio je zeleno svjetlo za povratak na parkete.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider