Košarka
SPORTOVI
Košarka
Srušio se na treningu

Sin LeBrona Jamesa imao zastoj srca: Bez svijesti su ga prevezli u bolnicu pod sirenom i svjetlima

Bronny James srušio se na treningu svoje sveučilišne momčadi i bez svijesti je prevezen u bolnicu, sad je stabilno i nije na intenzivnoj.

LeBron James (Foto: Afp)

Sin LeBrona Jamesa i američki sveučilišni košrkaš, Bronny James (18), završio je u bolnici poslije zastoja srca dok je vježbao, javljaju američki mediji. Srećom, sad je sve dobro i nije u životnoj opasnosti.

Glasnogovornik obitelji ponajboljeg aktivnog američkog košarkaša potvrdio je kako je "u ponedjeljak na treningu imao zastoj srca, hitna pomoć uspjela ga je prevesti u bolnicu i trenutačno je stabilno te više nije na intenzivnoj njezi.“

LeBron i njegova supruga zahvalili su liječničkom osoblju na sveučilištu USC na sjajnom odnosu prema sigurnosti studentskih sportaša i reakciju u ovoj situaciji.

Bez svijesti ga vozili pod sirenom

Hitna pomoć pozvana je oko pola deset ujutro u ponedjeljak sa sveučilišta USC, iz prostorija u kojima trenira njihova košarkaška momčad. LeBronov 18-godišnji sin odvezen je bez svijesti kolima hitne u bolnicu pod sirenom i svjetlima, što dovoljno govori koliko je situacija bila ozbiljna.

Bronny je, kao i njegov slavni otac nekoć, rastuća zvijezda u košarci i nedavno je odlučio pohađati sveučilište USC, igrati za Trojanse i za njega se očekuje prelazak u NBA uskoro. Na zadnjoj godini srednje škole bio je McDonald'sov All-American i LeBron je planirao s njim zaigrati u NBA-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider