Košarka
SPORTOVI
Košarka
Luda noć u NBA-u

Šarić startao u petorci i odigrao ponajbolju utakmicu sezone, Westbrook srušio rekord Chamberlaina

Dario Šarić sinoć je odigrao odličnu utakmicu u pobjedi Minnesota Timberwolvesa nad novom momčadi Ivice Zubca LA Clippersima.

Dario Šarić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Minnesota Timberwolvesi kod kuće su sa 130:120 nadigrali LA Clipperse, a Dario Šarić u 34 minute na terenu ubacio je 19 poena (šut iz igre 7/11 i trice 4/5), dodavši tome osam skokova, dvije asistencije i dvije ukradene lopte.

Karl-Anthony Towns bio je najbolji pojedinac Minnesote s 24 poena i 10 skokova, a Derrick Rose u povratku na terene nakon što je zbog ozljede propustio tri utakmice zabio je 22 poena.

Lou Williams bio je najbolji strijelac utakmice i Clippersa, on je utakmicu završio s 45 poena, a Ivica Zubac u 15 minuta upisao je tri koša (šut iz igre 1/2), jedan skok i jednu asistenciju.

Cleveland Cavaliersi zadali su New York Knicksima rekordni 17. poraz zaredom, svladali su ih kod kuće sa 107:104.

Kadeem Allen predvodio je poraženu momčad s 25 poena, a Hezonja je zabio pet koševa i upisao pet skokova te jednu asistenciju u 16 minuta na terenu.

Collin Sexton bio je najbolji kod Clevelanda s 20 poena, a Ante Žižić nije ulazio u igru.

Indiana Pacers Bojana Bogdanovića kod kuće su sa 99:90 bili bolji od Charlotte Hornetsa. Hrvatski košarkaš za 31 minutu zabio je 14 poena (šut iz igre 5/11, trice 1/5) i ugrabio dva skoka.

Myles Turner predvodio je Pacerse s 18 poena i osam skokova, dok je najbolji kod Hornetsa bio Kemba Walker s 34 poena.

Russell Westbrook postavio je novi NBA rekord u broju triple-doubleova zaredom, a Paul George je zabio 47 poena i upisao triple-double u pobjedi Oklahoma City Thunder nad gostujućim Portland Trail Blazersima 120:111.

Westbrook je utakmicu završio s 21 poenom, 14 skokova i 11 asistencija i to mu je deseti triple-double zaredom zahvaljujući kojem je srušio rekord Wilta Chamberlaina, koji je upisao devet uzastopnih triple-doubleova 1968.

George je uz 47 poena dodao i 12 skokova te 10 asistencija. Ovo je treći poraz zaredom Trail Blazersa, kojima nije pomogao ni 31 koš Damiana Lillarda.
 

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider